Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas - Jelena Golubović je bila prosjak, a imam i dokaz!

Vesna Rivas i Jelena Golubović ozbiljno su zakrvile, te pevačica optužuje rediteljku da joj je upropastila bundu od bizona vrednu 20.000 evra, ali i da je bila prosjak!

Farma 5: Vesna Rivas - Jelena Golubović je bila prosjak, a imam i dokaz!



Iako je izgledalo da je Jelena Golubović u Vesni Rivas našla drugaricu, to nije dugo trajalo, te su dve stanovnice imanja u Lisoviću postale ozbiljne neprijateljice. One su naročito zakrvile zbog Vesnine bunde, koju je rediteljka navodno oštetila, a koja vredi 20.000 evra.

Farma 5: Vesna Rivas - Jelena Golubović mi je najveće razočarenje! Pokidala mi je bundu od 20.000 evra!
Tokom sinoćnog vanrednog izbacivanja, Ognjen Amidžić pozvao je obe zaraćene strane da skupa porazgovaraju o njihovom međusobnom odnosu. Međutim, razgovor je odmah počeo sa vikom, međusobnim optuživanjem i uvredama.

Tako, Rivas je rekla da je Jelena za nju najveće razočarenje, i da bi sve i svakoga prodala zarad svog interesa. Onda je rediteljka htela da pojasni otkud ta iznenadna netrpeljivost, pa je kazala da je sve krenulo od toga kada je ona otpevala pesmu Goce Božinovske, koju Vesna ne može očima da vidi.  To je, naravno, izvelo iz takta pevačicu.

"Jelena Golubović bolesno laže", govorila je Vesna, a rediteljka je uzvraćala rečima da pevačici praziluk iz du***a viri. Naposletku, Vesna Rivas izvadila je "tešku artiljeriju", te kazala da je Golubovićeva bila prosjak, da je prosila ispred zgrade TV Pink, i da ona za to ima i dokaz - kompromitujuće fotografije.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>