Region

Svet

Andrija Aki Marković: Ne mrzim Saru, možda se i vidimo!

Sara Trajanović sinoć je napustila rijaliti Farma, a tokom jučerašnjeg dana ona je navela da bi volela da se na imanje vrati Andrija Aki Marković. To je, naravno, potaklo priču da ona i dalje gaji emocije prema mladom pevaču.

Andrija Aki Marković: Ne mrzim Saru, možda se i vidimo!



Jedna od stvari koja je obeležila ovu sezonu rijalitija Farma, jeste odnos Sare Trajanović i Andrije Akija Markovića. Nakon početka koji je ličio na pravu ljubavnu priču, njihov odnos se pokvario zbog treće osobe, odnosno Ivana Marinkovića, te je Aki, navodno, stavio tačku na romansu sa lepom manekenkom.

Farma 5: Sara Trajanović - Ne garantujem da ću se smuvati sa Ivanom, moram i Akiju da pružim šansu!
Nakon što je Sara sinoć napustila imanje u Lisoviću, ipak se oglasio i Aki, koji je pak nedavno izjavio da u Saru više nije zaljubljen, i da ima novi devojku. On je za "Pulsonline" rekao da svoju bivšu devojku iz rijalitija ne mrzi, te da nije isključeno da će se nakon svega i videti.

"Ništa se ne zna, možda se i vidimo! Ne mrzim ja Saru i ne mogu nista da joj zamerim! Pa nismo mi ratovali, pa da ja sada osećam prezir prema njoj ili da izbegavam susret sa njom", rekao je Andrija Aki Marković.

Autor: T.I.
Izvor: Pulsonline
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>