Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković ispratio Saru u suzama! Lepi Mića i Suzana se posvađali u studiju - Ona ga iskorišćava!

Večeras je sa Farme izbačena Sara Trajanović, a Ognjen Amidžić rekao je da će direktno reći ko napušta imanje, pa je vrlo brzo obavestio farmere da je u pitanju manenka, što je posebno slomilo srce Ivanu Marinkoviću.

Farma 5: Ivan Marinković ispratio Saru u suzama! Lepi Mića i Suzana se posvađali u studiju - Ona ga iskorišćava!



Izbačen sa Farme 5: Sara Trajanović napušta imanje u vanrednom izbacivanju!
Ivan i Sara odmah su se bacili jedno drugom u zagrljaj, a dok su šaputali jedno drugom, Ivan je plakao i krio glavu u Sarinoj kapuljači. Onda je ona krenula napolje, a on je obrisao oči. Ono što je usledilo jesu komentari Suzane Perović i Lepog Miće koji su sve pratili iz studija. Suzana je rekla da je ogorčena što je Sara izbačena i da je ona bila najbolja devojka na Farmi, a Mića ju je napao i rekao da je to previše subjektivno i da nije svima bila najbolje, te da pogleda sve iz ugla Jelene Golubović, Zorice Marković i ostalih farmera.

Usledila je rasprava u kojoj su se Mića i Suzana objašnjavali oko toga da li je fer što je Sara izbačena, iako je odluku donela publika koja je Sari poslala samo 1,3% glasova. Mića je tvrdio kako Sara iskorišćava Ivana Marinkovića: "On nju voli, kao što muškarac voli ženu, a njoj je preči Roki nego on", rekao je Mića na šta je Suzana rekla da preteruje. Pevač je nastavio da objašnjava: "On iskreno plače i njegove suze su iskrene, a ona je potrčala ka kapiji gde se pozdravlja sa Rokijem i tek onda zaplakala", rekao je Mića.

Suzana je objašnjavala kako se Sara i Ivan od početka druže i da je sasvim očigledno da ga ona ne iskorišćava, ali se Mića i dalje nije slagao sa njom, pa su oboje počeli da viču u studiju. Kako bi prekinula svađu Aleksandra Jeftanović pitala je Vajsa šta on misli: "Sara je izjavila da bi jako volela da ja ispadnem pre nje, a meni je jako drago što ću je večeras ja ovde sačekati", izjavio je denser, ali je Aleksandra osujetila njegov "pakleni plan" pa je objasnila kako njih četvoro sada napušta studio i kako će sama sačekati Saru.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>