Region

Svet

Izbačen sa Farme 5: Sara Trajanović napušta imanje u vanrednom izbacivanju!

Finale Farme 5 zakazano je za 30. decembar, a do tada će iz ovog rijalitija polako ispadati jedan po jedan farmer, večeras je u prvom vanrednom izbacivanju sa Farme izbačena Sara Trajanović.

Izbačen sa Farme 5: Sara Trajanović napušta imanje u vanrednom izbacivanju!



Farma 5: Vesna Rivas - Jelena Golubović mi je najveće razočarenje! Pokidala mi je bundu od 20.000 evra!
U studiju su se našli i bivši farmeri, Lepi Mića, Danimir Vajs, Simonida Ačević i Suzana Perović koji su komentarisali događaje sa Farme, dok je Ognjen Amidžić bio na imanju u Lisoviću. Svoj dolazak iskoristio je kako bi porzagovarao sa farmerima, pa je tokom intervjua sa Jelenom Golubović i Vesnom Rivas došlo do još jedne svađe među njima.

Farma 5: Lepi Mića u studiju - Simonida, ko je plakao za tobom kad si ispala? Za mnom su plakali!
Ni u studiju nije bilo ništa mirnije. Naime, bivši farmeri nikako se neće složiti pa ni kad napuste imanje u Lisoviću. Vajs je dobio mesto pored Simonide kada je stigao, te je bežao od nje po studiju, ali ga je produkcija zamolila da vrati stolicu na svoje mesto. Onda je došlo i do manje prepirke između Simonide i Lepog Miće koji joj je poručio da je njega izbacila Zadruga, dok je nju izbacila publika i da bi on sigurno i sada bio na Farmi da nije prekršio pravila.

Ipak, onda je došao red na ono što su svi gledaoci sa nestrpljenjem čekali. Izbačen je još jedan farmer, a ovog puta najmanje glasova publike u vanrednom izbacivanju dobila je Sara Trajanović.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>