Region

Svet

Farma 5: Lepi Mića u studiju - Simonida, ko je plakao za tobom kad si ispala? Za mnom su plakali!

Dok je u toku vanredno izbacivanje sa Farme i glasanje još uvek traje, Aleksandra Jeftanović je u studiju ugostila bivše farmere Lepog MIću, Suzanu Perović, Danimira Vajsa i Simonidu Ačević. Simonida je ponovo provocirala na svoj način, što je Miću nateralo na određene komentare upućene na njen račun.

Farma 5: Lepi Mića u studiju - Simonida, ko je plakao za tobom kad si ispala? Za mnom su plakali!



Mića je komentarisao kako niko od farmera nema svoj stav, što su pokazali kada su danas glasali koga će od farmera vratiti na imanje. Onda se umešala Simonida: "Mići je krivo što njega niko nije hteo da vrati na Farmu", onda je pevač objasnio kako on nije mogao da bude vraćen: "Onda ti je krivo što niko nije rekao: Ja bih vratio Miću, ali to nije moguće", nastavljala je Simonida da zadirkuje.

Mića je onda odlučio da joj odgovori, pa je rekao: "Mene nisu izbacili gledaoci sa Farme, a tebe jesu! U tome je razlika. Ko je za tobom plakao kada si izbačena? Niko! A za mnom su plakali...", vikao je Mića, a Simonida je pokušala da kaže kako je Vajs plakao za njom. Ipak, Mićin odgovor upućen Simonidi Hopa Cupa nagrađen je aplauzom publike iz studija.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>