Region

Svet

Farma 5: Vesna Rivas - Jelena Golubović mi je najveće razočarenje! Pokidala mi je bundu od 20.000 evra!

U toku je vanredno izbacivanje sa Farme 5, a Ognjen Amidžić je na imanju u Lisoviću i razgovarao je sa Jelenom Golubović i Vesnom Rivas, a zanimala ga je takozvana "afera bunda".

Farma 5: Vesna Rivas - Jelena Golubović mi je najveće razočarenje! Pokidala mi je bundu od 20.000 evra!



Vesna je počela da objašnjava kako su poneki farmeri bili srećni što se Jelena Golubović vratila iz arene i pobedila u duelu, a onda su uveče rešili da to i proslave. Jelena je odnela flašu "kao furija", kako je rekla Vesna Rivas i nastavila da objašnjava da je kasnije Jelena vikala na nju kada je po piće došla u sobu.

"Ja sam ovde ukućanin i želim da popijem piće. Zadruga je poslala i ne može neko da otima... Jako me je uvredila lažima i jednim odvratnim odnosom. Kada sam dolazila na imanje, svi znaju šta se dešavalo dok sam bila napolju i znaju da mi je Jelena Golubović bila najdraži farmer. Sada neka svi znaju da mi je Jelena Golubović najveće razočarenje! Uhvaćena je u nekoliko laži i jutros je spala njena maska. Kada je njen interes u pitanju, onda će prodati i zgaziti sve. Pošto nisam htela da ulazim sa njom u svađu, sama je predložila da zamrznemo svoje odnose i ja sam to prihvatila", pričala je Vesna Rivas.

"Reč joj nisam rekla kada je jedne noći uzela moju bundu i otišla na intervju. Svi znaju da ja svoje stvari ne pozajmljujem. Jutros je Jelena rekla da moja bunda neće stajati tu i dok je skidala bundu nešto je pokidala", nastavila je Vesna, dok je Jelena Golubović sedela i slušala. Kasnije su obe nastavile da se raspravljaju, a Vesna je prokomentarisala i kako je u pitanju njena bunda od bizona koja košta 20.000 evra!

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>