Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Knez, Aleksa i Goca razočarani što Željko Šašić nije u finalu - On je obeležio ovaj šou!

Mnoge je neprijatno iznenadila vest da Željko Šašić nije ušao u finale šoua "Tvoje lice zvuči poznato", a nezadovoljstvo time izrazile su i  njegove kolege iz šoua.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Knez, Aleksa i Goca razočarani što Željko Šašić nije u finalu - On je obeležio ovaj šou!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa, Boris, Ana, Knez i Sara idu u finale! (Foto)
Muzički šou Tvoje lice zvuče poznato dobio je pet finalista, među kojima su Aleksa Jelić, Boris Milivojević, Sara Jovanović, Ana Kokić i Nenad Knežević Knez. U najboljoj petorci nema Željka Šašića, što je mnoge neprijatno iznenadilo, te su se i društvene mreže užarile od provale nezadovoljstva.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ne, ovo nije Super Sneki od pre 20 godina! Ovo je Željko Šašić! (Foto)
Slično mišljenje ima i Nenad Knežević Knez, koji ne krije što Šašić nije ušao u finale. "Razočaran sam što Željko Šašić nije prošao dalje jer mislim da je to zaslužio. Njegov lik i delo bili su jedna od suštinskih imitacija ovog šoua. Ja se osećam fenomenalno što sam prošao dalje, ali ne sanjam o pobedi, jer smatram da su u ovom šouu svi učesnici pobednici. Ipak, Željkovo ispadanje mi je jedino razočaranje tokom ovog spektakla", iskren je bio Knez.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić imitacijom Ace Lukasa odneo pobedu! (Foto+Video)
Takođe, ni Goca Tržan nije zadovoljna. "Manje mi je žao što ja nisam u finalu nego Željko, koji je briljirao tokom celog ovog takmičenja. Moje uloge su bile dosadne i bezveze, pa nisam mogla da se dam onoliko koliko je to potrebno, ali Željko me je istinski zabavljao tokom čitavog serijala", rekla je Goca.

Izostanak Željka Šašića u top petorci, razočarao je i pobednika polufinalne emisije, Aleksu Jelića. "Nije smelo da se desi da Željko ne prođe dalje. Uz dužno poštovanje svih ostalih takmičara, ali Šašić je jedan od najboljih tekmičara ovog šoua i uvek je bio moj favorit. Sa druge strane, on je vrstan umetnik i odličan pevač. Jako mi je žao što nije u finalu, jer je po mojim merilima morao biti. Obeležio je ovaj šou", zaključio je Aleksa.

S druge strane, sam Željko, poznat po svom sportskom duhu, ne haje mnogo što nije u finalu. "Ljudi, mene je baš briga za plasman, ja se time odavno ne opterećujem. Baš me briga ko će biti pobednik, jer to nije suština ovog takmičenja. Meni je važno da smo mi sve vreme bili na visini zadatka i da smo napravili emisiju koja je gledana i putem koje smo učestovali u humanitarnom projektu. Sve ostalo je nebitno", kazao je Željko Šašić.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>