Region

Svet

X Factor Adria: Kristina Kovač izabrala Leontinu za gosta mentora!

U narednoj epizodi šoua "X Factor Adria" saznaćemo kako su se za svoje mesto u nastavku takmičenja borili kandidati iz grupe Željka Joksimovića "Stariji od 27" i Kristine Kovač "Bendovi".

X Factor Adria: Kristina Kovač izabrala Leontinu za gosta mentora!



X Factor Adria: U toku baražno glasanje - Vratite svoje favorite!
Sledeća epizoda šoua X Factor Adria omogućiće nam da zavirimo u "kuće sudija" Željka Joksimovića i Kristine Kovač. A da ipak neće sve biti tako lagodno, pokazuje i to što će samo po tri kandidata, odnosno tri benda, iz njihovih grupa uspeti da se plasiraju u sledeću fazu planetarno popularnog muzičkog takmičenja.

Inače, u ovoj fazi sudije će imati ispomoć i gostujućih mentora, pa je tako Kristina Kovač izabrala svoju dugogodišnju prijateljicu i koleginicu Leontinu Vukomanović.

"Leontina Vukomanović je, iako možda iznenađujući, odličan i pravi izbor za gosta sudiju koji mi je pomogao da donesem jako teške odluke. Cenim činjenicu da je ova žena fenomenalan autor, iza sebe ima pesme koje su gradile čitave karijere, i ako izuzmemo stilske razlike koje među nama postoje, ona je jedna od retkih žena autora na domaćoj sceni čiji rad poštujem. A plus smo dve škorpije, što je ubitačna kombinacija, ali videćete već u emisiji", izjavila je Kristina Kovač.

Kako su se Kristina i Leontina snašle u odabiru kandidata, ko je plakao zbog sreće, a ko zbog tuge, saznaćemo sutra, u novoj epizodi šoua "X Factor Adria".

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>