Svet

Region

Karlos Santana pronašao svog bubnjara koji 40 godina živi kao prosjak: Pogledajte dirljivi susret! (Foto+Video)

Posle skoro četiri decenije čuveni Karlos Santana pronašao je bubnjara Markusa Malouna koji godinama unazad živi kao prosjak na ulicama Oklanda.

Karlos Santana pronašao svog bubnjara koji 40 godina živi kao prosjak: Pogledajte dirljivi susret! (Foto+Video)



Jedan novinar naleteo je na Markusa dok je radio reportažu o ilegalnim deponijama, a onda mu je ovaj bubnjar ispričao svoju priču. Rekao mu je da je svirao sa Karlosom Santanom, a ispostavilo se da je ova informacija istinita. Nakon što je Karlos video reportažu u kojoj se pojavio i Markus Maloun, sa kojim je svirao i sarađivao do 1968. godine. Santana je odmah kontaktirao novinara Stenlija Robertsa koji je zaslužan za njihov susret.



Markus Maloun, takođe poznat i kao Markus Veličanstveni, i Santana prekinuli su saradnju kada je bubnjar završio u zatvoru. Kada je odslužiov svoju kaznu nije mogao da nađe stalan posao i počeo je da živi kao prosjak na ilegalnoj deponiji. Kada je Santana video reportažu u kojoj se pojavio i Markus odmah je kontaktirao novinara Stenlija Robertsa i zamolio ga da im ugovori susret, a on im je upriličio dirljivi sastanak nakon skoro četrdeset godina.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>