Region

Svet

Ana Štajdohar u stravičnom lančanom sudaru kod Šimanovaca: Ovo je moralo da izađe na zlo!

Pevačica Ana Štajdohar jedan je od učesnika stravičnog lančanog saobraćajnog sudara koji se dogodio jutros u Šimanovicma, i u kojem su dve osobe izgubile život, a tridesetak njih povređeno.

Ana Štajdohar u stravičnom lančanom sudaru kod Šimanovaca: Ovo je moralo da izađe na zlo!



U jutarnjim satima, stravična saobraćajna nesreća  šokirala je svojim tragičnim bilansom. Naime, na autoputu Batrovci - Beograd, u blizini naplatne rampe u Šimanovicma, dogodio se lančani sudar u kojem je učestvovalo čak 38 vozila, a dve osobe su izgubile život.

Učesnica tragične nesreće bila je i pevačica Ana Štajdohar, koja je, srećom, iz nemilog događaja izašla samo sa šokom. Ona je o stravičnom događaju kojem je svedočila izveštavala i na svom Tviter nalogu.

"Imali smo udes. Svi smo živi i čitavi. Hvala nebesima. Uviđaj u toku. Nekoliko kilometara iza nas takođe sudar, ali sa najgorim ishodom... Horor. Prošla su već pet automobila hitne pomoći, vatrogasci, policija... Potpuno obustavljen saobraćaj ka Beogradu", napisala je Ana.

Inače, pretpostavlja se da je uzrok nesreće smanjena vidljivost usred guste magle. Tako, kamion je udario u automobil, koji je potom sleteo sa autoputa, a vozila koja su se kretala autoputem jedna za drugum su počela da se sudaraju sa kamionom. Prema očevicima, magla je bila toliko gusta da nije mogao da se vidi prst pred okom, te je upravo to razlog što vozila nisu uspela da izbegnu kamion.

"Jezive stvari su se izdešavale nama iza leđa. Ne mogu ni da zamislim pakao koji se dešava", napisala je Ana Štajdohar, i dodala da ogromna gužva na autoputu ka Beogradu traje od juče, kao i magla. "Ovo je moralo da izađe na zlo", napisala je.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>