Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa, Boris, Ana, Knez i Sara idu u finale! (Foto)

Polufinalno veče u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" upravo je završeno, te su publika i žiri, udruženim snagama, odlučili o najboljoj petorki koja ide u finale: Aleksa, Boris, Sara, Ana i Knez.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Aleksa, Boris, Ana, Knez i Sara idu u finale! (Foto)



Na osnovu udruženih glasova žirija i publike, dobili smo pet najboljih VIP imitatora. Aleksa Jelić, Ana Kokić, Nenad Knežević Knez, Boris Milivojević i Sara Jovanović idu u finale, u kojem će se boriti za nagradu od 25.000 evra, koja će naravno ići u humanitarne svrhe. A pobednikom večerašnje epizode, proglašen je fenomenalni Aleksa Jelić, koji je transformacijom u Robija Vilijamsa svima nama učinio da se osećamo kao da smo zapravo na koncertu svetske zvezde.

Polufinalna emisija šoua Tvoje lice zvuči poznato bila je obogaćena i humorom najvećeg komičara sa ovih prostora, Dragoljuba Ljubičića Mićka, koji je bio gostujući član žirija. S obzirom da je Mićko nadaleko poznat kao vanserijski imitator, verujemo da našim takmičarima nimalo lako nije bilo da pred njim pokažu svoja imitatorska umeća.



Led je probila Ana Kokić koja je nastupila kao Bijonse. Ona je kožu r'n'b dive nosila kao vlastitu, te dinamičnim nastupom i spektakularnim spuštanjem sa tavanice na binu, potvrdila je da se s razlogom nalazi u najboljoj petorci.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Društvene mreže poludele zbog polugole Super Sneki!
Zatim je atmosferu još više zagrejala Super Sneki, koja je u izazovnoj haljini i seksi plesom dočarala Anu Nikolić. Mićko je bio oduševljen dugonogom Sneki, te kazao da mu je bila bolja od originala.

Pravi spektakl i MTV atmosferu doneo je Aleksa Jelić koji je kao Robi Vilijams, sa "išaranim" licem, izveo numeru "Let me entertain you". Pevač je po ko zna koji put pokazao svoju izuzetnu energiju, a na kojoj mu je pozavideo i Ivan Ivanović. "Voleo bih da sam na trenutak ti, i da imam sve te tvoje talente", rekao je Ivan, a i ostali članovi žirija složili su se da je ovaj šou "prosto izmišljen za njega".



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ne, ovo nije Super Sneki od pre 20 godina! Ovo je Željko Šašić! (Foto)
Potom je Željko Šašić nastupio kao njegov imenjak, ali Samardžić, i uneo romantične emocije u studio. Marija je rekla da je Željko jedan od retkih takmičara koji je od početka šoua shvatio o čemu se tu radi, a reči hvale nisu štedeli ni Katarina i Ivan. Jedino je Mićko imao zamerku da je tu više video i čuo Šašića, nego Samardžića.

Goca Tržan i Knez oživeli su scenu iz kultnog "Brilijantina", te zađuskali kao Džon Travolta i Olivija Njutn Džon. Knez je bio neprepoznatljiv, pošto su mu "produžili" bradu kako bi što više ličio na poznatog glumca! Oni su se pokazali kao izvanredan tandem, i sve je vrcalo od dobre energije. Ipak, Ivan Ivanović imao je zamerku, te poručio Knezu da je bio skandalozan, jer nema pojma da igra! Za kaznu, pevač ga je izveo na binu kako bi ga podučio pokojem plesnom koraku, ali Ivan nije uspeo da sledi Knezove brze noge!



Potom, na scenu je izašla "dama" u crvenoj haljini, sa tetovažama, predugim veštačkim trepavicama i dugom crnom kosom: Skaj u ulozi Ejmi Vajnhaus. Marija je bila oduševljena, dok ostali članovi žirija baš i nisu, te su konstatovali da se videlo da Skaj uopšte ne uživa u ovoj imitaciji.

Transformaciju od mlađane devojke do vremešne dive odradila je Sara Jovanović, koja je na sceni dočarala legendarnu Oliveru Katarinu. Žiri se složio da je Sara bila fenomenalna. "Nisam video Saru, video sam Katarinu", rekao je Mićko.

Atmosferu 90-ih oživela je Tamara Dragičević koja je nastupila kao Vesna Đogani. A gde je Vesna, tu je i Đole! I to pravi Đole Đogani, koji se glumici pridružio na sceni. Oni su odglumili svadbeno veselje, a u ulozi svatova našli su se i drugi članovi porodice Đogani: Gagi, ali i Đoletova bivša žena, Slađa Delibašić. Sjajnom, dinamičnom koreografijom oni su uneli novu razigranost u večerašnju emisiju, a Mićka čak podsetili na kakvu scenu iz Kusturičinog filma.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Joksimović - Boris Milivojević je objasnio! Svaka čast!
I, kao šlag na tortu, za kraj je opet ovacije svojim urnebesnim nastupom pokupio Boris Milivojević kao seksi Seka Aleksić. On je uz zavodljivo đuskanje i pućenje usnama otpevao pesmu "Crno i zlatno", te sve nasmejao do suza. "Veliko mi je zadovoljstvo da pozdravim čoveka koji ima potencijal da bude transseksualac u nekoj zapadnoj državi", našalio se Mićko, a Ivan Ivanović dodao: "Kod mene uvek postoji doza uzbuđenja kada ti treba da nastupiš... te krive nožice, te senzualne usnice", šalio se Ivan, a Boris mu uzvratio: "Nevaljalče!"

Sledeće subote, očekuje nas super finale, u kojem ćemo pet najboljih VIP imitatora gledati u očekivano spektakularnim transformacijama.

Autor: T.I.
Foto: Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>