Region

Svet

Saša Popović uprkos povredi nastavlja da radi!

Saša Popović, samo nedelju otkako je polomio rebro na dva mesta, vraća se na posao! On će u ponedeljak voditi emisiju "Narod pita" na Pinku. Iako su prve prognoze lekara bile da će morati da strogo miruje najmanje dva meseca, prvi čovek "Granda" je stao na noge.

Saša Popović uprkos povredi nastavlja da radi!



Saša Popović i sa polomljenim rebrima ostaje radoholik: Nadzirao snimanje emisije preko Skajpa!
"Saša se još nije potpuno oporavio, i dalje ima jake bolove, doduše, mnogo manje nego prvih dana. Vraća se poslu iako se lekari baš i ne slažu s takvom odlukom. Uspeo je da sve oko sebe ubedi da mu je bolje", kažu za Kurir iz "Grand produkcije".

Popović je, podsetimo, pao ispred svoje kuće na Bežanijskoj kosi u nedelju, kada se okliznuo na poledici. Njegova supruga Suzana Jovanović nedavno je u razgovoru za Kurir otkrila koliko on voli svoj posao.

"Sale je hiperaktivan i navikao je da radi, pogotovo kad su ovako velika dešavanja kao što je snimanje novogodišnjeg programa, i zbog toga teško podnosi sve ovo. Posmatrao nas je preko Skajpa", rekla je Suzana. Sašu Popovića za nekoliko dana očekuje i otvaranje novog muzičkog studija i puštanja u rad televizijskog kanala Grand.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>