Region

Svet

Džej Ramadanovski: Adil mi prvo pretuče ćerku, pa me zove da se mirimo! Ne može to tako!

žej Ramadanovski rekao je da ne može da oprosti Adilu Maksutoviću što mu je pretukao ćerku Anu, te svom zetu poručuje da ga uzalud zove, jer od pomirenja nema ništa!

Džej Ramadanovski: Adil mi prvo pretuče ćerku, pa me zove da se mirimo! Ne može to tako!



Džej Ramadanovski plakao: Sad mi je žao i Adila! (Foto)
"Prvo mi je odvalio ćerku od batina, a sada bi da se mirimo! Ne može to tako", kategoričan je Džej. "Hvala Bogu, Ana je dobro, a i njen sin. Nije trebalo da je udari. Adil je dobar dečko, al‘ šta mu je bilo ne znam... Ja razumem da u svakoj porodici ima svađe. Naravno, brak bez svađe prosto znamo da nije to to, ali ovo je previše", kaže Džej.

Adil je, nakon što je fizički nasrnuo na Džejovu ćerku, kako ona tvrdi, ostao bez brojnih angažmana, uključujući i unapred ugovoren nastup za Novu godinu. Kako Džej kaže, Adil je pokušao da ga kontaktira, između ostalog i tim povodom, ali pevač ne želi da razgovara sa njim.

"Pa ne može... Razumeo bih da je počupao za kosu, udario šamar, nešto bilo šta, a ne ovako... Neću ja ništa da komentarišem, policija i lekari su sve zapisali, pa će oni bolje da komentarišu nego ja", zaključio je pevač.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>