Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković ušuškao i izljubio Saru za laku noć! (Video)

Sara Trajanović i Ivan Marinković najintrigantniji su par na imanju. Oni se čas svađaju, čas mire, a Ivan je izgleda naučio da su najslađi oni poljupci posle svađe.

Farma 5: Ivan Marinković ušuškao i izljubio Saru za laku noć! (Video)



Sara i Ivan opet su se sporečkali, pa posvađali, a Sari nije mnogo trebalo da se razmaše svojim glasom i histeriše na Ivana. Oni su svađu nastavili u gazdinskoj kući, pošto je Sara otišla da spava, a Ivan je naravno potrčao za njom.

"Nemoj da si mi se više ikad obratio! Ja sam od sada mrtva za tebe! Tebi je bitno samo da te publika čuje kako se dereš i kako naređuješ, a kad ja treba nešto da kažem, ti mi ne dozvoljavaš", vikala je Sara, a Ivan ju je smirivao, pa govorio da joj ne priliči da toliko histeriše, a ima samo 22 godine.

"Zato te moja mama ni ne voli", kazala mu je besna Sara, a Ivan odgovorio da nema on ništa sa njenom mamom. Potom su njih dvoje spustili loptu, Sara se ućutala, a Ivan sedeo pored nje i ušuškavao je. Kada se uverio da joj više nije hladno, i da je spremna za počinak, on ju je poljubio za laku noć, a Sara se nije bunila.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>