Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović i Zorica Marković se opet pomirile! Pali zagrljaji i suze!

Jelena Golubović i Zorica Marković više puta su se svađale i mirile, a posle poslednje svađe činilo se da su ozbiljno zakrvile, te da nikakve lepe reči ne mogu ni da se zamisle između njih dve. Ipak, demantovale su!

Farma 5: Jelena Golubović i Zorica Marković se opet pomirile! Pali zagrljaji i suze!



Naime, Sara Trajanović danas slavi slavu Sveti Nikola, te je tom prilikom upriličen svečani ručak. Obezbeđena je bogata trpeza, a slavljenica Sara nije se ponela nimalo domaćinski: Jeleni Golubović nije dala ni da jede! Ona je za čelo stola postavila Ivana Marinkovića, a rediteljku udaljila od stola i poslala u štalu!

Jelena Golubović potom se povukla u štalu, gde se smrzavala, jer nije bilo naloženo, a i inače je u štali trenutno dosta hladnije no što je to bilo ranije, jer više nema ni životinja, a i temperature su drastično pale. Zato, rediteljka se uvila u ćebe, sklupčala, i stavila kapu na glavu, a potom je usledilo iznenađenje: došao je njen "ljuti neprijatelj" Zorica Marković!

"Uzmite sve, ništa me više ne zanima", mrmljala je Jelena, a Zorica joj je poluplačnim glasom kazala: "Nisam takav čovek! Ma kakvi su to ljudi, da neće da ti daju da sedneš za sto!"

Onda je Zorica zagrila Jelenu Golubović, pale su i suze, pa je onda folkerka ustala da rediteljki naloži vatru!

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>