Svet

Region

Bredli Kuper: Alkohol me je umalo ubio!

Glumac Bredli Kuper važi za jednog od najzgodnijeg i najuspešnijeg u holivudskoj branši, a da mu nije uvek bilo lako, otkrio je i on, kada je kazao da mu je pre deset godina alkohol umalo uništio život.

Bredli Kuper: Alkohol me je umalo ubio!



Tridesetosmogodišnji Bredli Kuper je u najnovijem izdanju časopisa GQ otkrio da je pre deceniju imao ozbiljnih problema sa alkoholom. Kada je napunio 29 godina, rešio je da stavi tačku na svoje "druženje sa čašicom", i to je zapravo odluka koja mu je spasla život.

"Da sam nastavio sa alkoholom, doslovce bih sabotirao sopstveni život", kazao je Bredli govoreći o svojoj prošlosti ispunjenoj alkoholom, ali i drogama, i potvrdio da je sve to uticalo i na njegov posao.

Takođe, on se prisetio i rada na seriji "Alias", tokom čijeg snimanja je ozbiljno kuburio sa alkoholizmom. "Radio sam samo tri dana nedeljno. I onda, u drugoj sezoni, još više sam gurnut u stranu. I sledeća misao koja mi je prošla kroz glavu bila je - Hoću da se ubijem", ispričao je Bredli, i dodao da je onda i doneo tešku odluku da se obrati tvorcu serije, kako bi ga potpuno skinuo sa tog projekta. "Ionako bi me verovatno i otpustio", rekao je Bredli.

Kuper je kazao i da mu je uzdržavanje od alkohola otvorilo nove vidike. "Bilo je to kao da sam ponovo otkrio sebe. Nisam više morao da se pretvaram da sam neko drugi: Bilo je zaista predivno", zaključio je Bredli Kuper.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>