Region

Svet

Farma 5: Zorica šalje Romanu da upozori Marka - Moja ekipa će te prebiti napolju! (Video)

Zorica Marković i Marko Vukotić ozbiljno su zakrvili, pa folkerka manekenu preti čak i svojom "ekipom" koja će ga sačekati napolju ako joj se javno ne izvini.

Farma 5: Zorica šalje Romanu da upozori Marka - Moja ekipa će te prebiti napolju! (Video)



Zorica više neće ni da priča sa Markom, nego šalje Romanu da mu prenese upozorenje i pretnje! "Poslala me Zorica da popričam sa tobom... da te upozorim! Hoće da joj se javno izviniš! Inače, njena ekipa će te sačekati napolju", rekla je Romana Vukotiću.

"Kaže da ona zna mnogo ljudi, i da ćeš imati problem... Onda, da ti sve veruješ Vajsu šta ti priča, a Vajs izmišlja", govorila je Romana, na šta se Marko jako iznervirao.

"Ja nju branim tri i po meseca! Sad se pokazala kakva je! Ja se ne bavim kriminalnim radnjama, ali znam ljude iz tih voda... Popijemo piće zajedno, gotive me", govorio je Marko, valjda da naglasi da i on "konja za trku ima", te da mu ne pada na pamet da se izvinjava folkerki.

Inače, Marko se još ranije zakačio sa Zoricom, jer je saznao kako ona širi priče da ima nešto između njega i Romane, a što je ona oštro opovrgavala. Sinoć su jedno drugom uputili i psovke, a takođe ni ostali farmeri nisu ostali nemi, te su naširoko ogovarali Markovićevu. Tako, Vesna Rivas i Jelena Golubović konstatovale su da je folkerka folirant koji svima na uvo, da niko ne čuje, već mesecima servira priču kako ona na Farmi ovde nije takmičar, i da će uskoro da ide kući.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>