Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković napala Vajsa - Zavrni rukave da ti vidimo ožiljke!

Sinoć su na Farmi ponovo održana suđenja koja uvek posvađaju farmere, a jedno od žešćih bilo je između Vajsa i Zorice Marković koje se nastavilo i nakon što je igra završena.

Farma 5: Zorica Marković napala Vajsa - Zavrni rukave da ti vidimo ožiljke!



Optuženi je bio Vajs, a Zorica ga je tužila jer je pokušao da je posvađa sa Katarinom Grujić, kada je Kaći iza wc-a govorio da se kloni Zorice Marković jer o njoj nije čuo ništa dobro. Spominjao se i Vukotić koji je bio sa Kaćom u trenutku kada ju je Vajs savetovao, pa se i on nekoliko puta ubacio.

Zbog njegovog prekidanja, kao i "uskakanja" ostalih farmera suđenje se odužilo i niko nije mogao da dođe do reči. Zorica je Vajsa nazvala manipulatorom i lažovom, a čak i kada je suđenje završeno nastavili su da se raspravljaju. Pevačica je u jednom trenutku rekla Vajsu: "Zavrni rukave da ti vidim ožiljke!", ukazujući na to da je denser nekada bio narkoman.

On se pozivao na Šekija Turkovića i Šerifa Konjevića koji su mu ispričali da je Zorica pokvarena i govorili mu da se udalji od nje, a sudija Jelena Jovanović nije uspela ništa da uradi kako bi sprečila sukob.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>