Region

Svet

Farma 5: Farmeri na kvarno pustili muziku! Zorica Marković - Zbog dva idiota opet ćemo dobiti Paklenu nedelju! (Video)

Farmeri su na kvarno, mimo dozvole Zadruge, pustili muziku, pa makar na kratko uživali u dobrom raspoloženju, bez svađa, iako su time rizikovali i kazne.

Farma 5: Farmeri na kvarno pustili muziku! Zorica Marković - Zbog dva idiota opet ćemo dobiti Paklenu nedelju! (Video)



Uz muziku sa CD-playera farmeri su se odmah razgalili! Katarina Grujić je zaigrala, pa slala poruke Borisu Stamenkoviću, a i Sara je konstatovala da je muzika ono što im je najviše falilo na imanju.

Vajs, ipak, nije smeo skroz da se opusti, pa je i Marijanu Leontijević savetovao da se drži po strani. "Poslušaj me makar jednom u životu... pusti njih... nemoj posle da te kazne", rekao je denser manekenki i poručio da ostane da sedi.

Međutim, kada su pustili upravo Vajsovu pesmu, ni sam denser nije poslušao svoj savet. Skočio je na noge, a onda i na stolicu, te repovao i đuskao, dok ga je Marijana pratila.

Uživanje je pokvarila Zorica Marković koja ih je prekorila zbog muzike. "Oni su ovo ostavili zbog serije (prim.aut. farmerima je i večeras puštena epizoda turske serije Sila), a ne da vi puštate CD-ove! Ovo je abnormalno kršenje pravila! Ovo se nije desilo tokom cele istorije Farme! Sada će opet da bude Paklena nedelja", gunđala je Zorica Vajsu, a denser se branio da nije on pustio muziku, nego Ivan.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>