Region

Svet

Bojana Rajić ima bogatog udvarača: Dobila auto vredan 25.000 evra!

Bojana Rajić, koja se nedavno rastala od supruga Vladimira Stojkovića, našla je novog dečka, i to po svemu sudeći, prebogatog, ali i galantnog!

Bojana Rajić ima bogatog udvarača: Dobila auto vredan 25.000 evra!



Uskoro i zvanično bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, Bojana Rajić, od skoro je u tajnoj vezi sa oženjenim muškarcem koji je obasipa preskupim poklonima, saznaje "Kurir".

Bojana Rajić: Stojkovići imaju računicu kakvu još nisam videla!
"Bojana je dve nedelje u vezi sa jednim dobrostojećim gospodinom, koji ima 45 godina i poreklom je iz Bijelog Polja. Jedno vreme živeo je u Podgorici, pa se preselio u Beograd. Često zbog posla putuje u Španiju, Japan, Dubai... Oženjen je i ima dvoje dece. Dao joj je 25.000 evra da kupi kola, a ona je otišla u Niš i pazarila polovni mercedes A klase", otkrio je izvor blizak Rajićevoj za "Kurir".

Izvor je takođe kazao da Bojanin udvarač po fizičkom izgledu i nije baš njen tip muškarca, ali da finansijski jako dobro stoji. Navodno, ima veliki ožiljak na licu i nema jedan prst. Takođe, upravo ovaj gospodin, prema priči izvora, finansijski je pomogao Rajićevoj oko luksuznog butika koji ona uskoro treba i da otvori.

"Njegova žena ne sumnja da je vara, a sa Bojanom se sastaje samo na određenim mestima. Nedavno su sedeli u restoranu, a Rajićeva je na sebi imala crnu haljinu, crni sako, crne cipele i nosila je "ermes" torbu. Prva je došla i čekala ga je oko 15 minuta, a kad se pojavio - poljubili su se. Bili su baš prisni i držali se za ruke, a na njegovoj se sjajio zlatni "roleks". Ostali su neka tri sata. Ona je prva izašla, a on nekoliko minuta kasnije. Seo je u "rendž rover" i odvezao se", do detalja je ispričao izvor.

Bojana, inače, u jednom kafiću, koji drži njegov najbolji prijatelj, ima otvoren račun. Ekipa "Kurira" ju je pozvala za komentar ove priče, ali ona nije ni saslušala pitanje do kraja. "Ne izmišljajte više, molim vas... Ćao, ćao, ćao... Ne izmišljajte", u žurbi je rekla i spustila slušalicu.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>