Region

Svet

X Factor Adria: Emina Jahović i Kiki Lesendrić prepolovili svoje grupe, evo ko je prošao u sledeću fazu! (Foto+Video)

Večeras su se u muzičkom takmičenju "X Factor Adria" predstavile dve grupe, ženska grupa čiji je mentor Kiki Lesendrić i muška grupa čiji je mentor Emina Jahović.

X Factor Adria: Emina Jahović i Kiki Lesendrić prepolovili svoje grupe, evo ko je prošao u sledeću fazu! (Foto+Video)



X Factor Adria: Britanski voditelj sa BBC-a ocenjivaće članove grupe Kikija Lesendrića!
Ovo je nova faza takmičenja X Factor Adria koja se zove "Judges’ Houses", odnosno Kuće sudija, a oba člana žirija lepo su ugostili svoje takmičare i pozvali pomoć u prosuđivanju. Kiki je doveo Skota Milsa, prijatelja i radio voditelja iz Velike Britanije koji je sam u kontaktu sa velikim svetskim zvezdama, pa će očekivano pomoći Kikiju. Emina Jahović je svoje takmičare ugostila u Istambulu, a njenu pomoć predstavlja njena najveća podrška - suprug Mustafa Sandal.

X Factor Adria: Emina Jahović sa suprugom Mustafom Sandalom ugostila kandidate u njihovoj kući u Istanbulu!
Prvo je prikazana jedna polovina Kikijeve grupe u kojoj su Aleksandra Brković, Hristina Vuković, Ilma Karahmet, Tamara Milanović, Aleksandra Sekulić i Kaarina Jovanović. Kikijev prijatelj Skot bio je oduševljen Ilmom, kao i svi koji su je čuli do sada, a Aleksandra je dobila kompliment da je njen vokal izuzetno moćan. Ipak, Hristina je razočarala Kikija pa je rekao da je ranije bila bolja.



Zatim se predstavila prva polovina muške grupe koju je Emina ugostila u svojoj kući u Istambulu, a povela ih je i u obilazak grada, gde im je pomoću mosta metaforički objasnila kako im je uspeh jako blizu, ali je potrebno mnogo truda kako bi se došlo do njega, kao što most povezuje dva relativno bliza mesta, ali je potrebno mnogo truda da bi se izgradio.



Prvo je pred Eminom i njenim suprugom zapevao Miloš Bajat, zatim Stefan Koković koji je blago prehlađen, a onda i Perčoli koji je priznao da se možda previše isticao u prethodnoj fazi takmičenja i izvinio se svim takmičarima koji zbog njega nisu prošli dalje. Sva trojica su prijatno iznenadila Emininog supruga, pa je konstatovao da neće biti nimalo lako da Emina odluči ko će od njih proći dalje.



Onda je na red došla druga polovina Kikijeve grupe. Prvo je zapevala Katarina Jovanović, a odmah za njom Aleksandra Sekulić za koju je Skot rekao da je vrlo lepa. Onda je zapevala Tamara Milanović, a Kikijev prijatelj ceo njen nastup ispratio je oduševljenim osmehom.



Usledila je poslednja grupa za večeras, a otvorio ju je Haris Ćata koji je pevao sevdalinku. Izgleda da je Emina poslušala Željkov savet i odlučila da Harisa okrene u tom pravcu. Nakon njega zapevali su Aleksa Perović, odnosno Klark Kent, i Lukijan Ivanović koji je ostavio bez teksta Mustafu i Eminu.



Kada se predstavilo svih 12 takmičara za večeras, članovi žirija Emina Jahović i Kiki Lesendrić prešli su na teži deo posla. Svako od njih morao je da prepolovi svoju grupu i odluči koja tri kandidati nastavljaju u sledeću fazu takmičenja. Kiki je imao problema da se složi sa svojim prijateljem, dok je Emina ponovo previše emitovno doživela svoje kandidate pa je još jednom zaplakala u ovom šou, dok je odlučivala ko će proći dalje.

U sledeću fazu takmičenja iz Kikijeve i Eminine grupe prošli su Ilma Karahmet, Aleksandra Brković, Haris Ćata, Tamara Milanović, Aleksa Perović i Lukijan Ivanović.

Na sledećoj playlist-i možete pogledati sve nastupe iz prvog dela "Kuća sudija".



Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>