Region

Svet

Farma 5: Edin Škorić - Ivan je lenj, bezobrazan, i neću da mi se meša u izbor devojke!

Sinoć su vreme u ogovaranju provodili Edin Škorić, Jelena Jovanović i Danimir Vajs, a meta njihovih uposlenih jezika bio je Ivan Marinković!

Farma 5: Edin Škorić - Ivan je lenj, bezobrazan, i neću da mi se meša u izbor devojke!



Nakon što je Simonida Ačević sinoć napustila imanje, preostali farmeri od Zadruge su dobili tortu kako bi se počastili. Nakon što su namirili svoju potrebu za  šećerom, neki su se dali na spavanje, a drugi na - ogovaranje. Tako, Jelena Jovanović, Edin Škorić i Danimir Vajs zauzeli su poziciju iza poljskog WC-a, pa opleli po Ivanu Marinkoviću.

Edin Škorić požalio se kako ga je bivši muž Goce Tržan iznervirao, jer nije hteo da donese vodu Sari Trajanović. "Ja bre umirem, cepam drva... precrkao sam danas! I Sara me pita da li mogu da joj donesem vodu, pošto se nešto zakačila sa Ivanom, i ja naravno da hoću da joj učinim", govorio je Edin, a Jelena Jovanović je odobravala njegove reči, te dodavala kako Marinković nema nimalo osećaja za druge.

Ivanovo nedonošenje vode Sari bio je samo povod da ovaj trojac razveze o njemu. Bivši odbojkaš je nastavio da iznosi šta zamera svom inače drugaru i pre rijalitija, te kazao kako ga nervira što se meša u odnos njega i Jelene. "Meni se bre roditelji ne mešaju u izbor devojke, a kamoli on nema pravo na to! Ako sam ti prijatelj od ranije i ako me poštuješ, onda o tome ne treba da pričaš ovde", kazao je Edin, pa ubrzo i nastavio, očigledno ne mogavši da zaustavi provalu nezadovoljstva Ivanom.

Onda je rekao i da mrzi to što mu se Marinković obraća sa "dečko", jer je to za njega nedopustivo.

Jelena i Vajs pomno su ga slušali i odobravali svaku njegovu reč, pa potom konstatovali da Škorić ima i previše tolerancije za Marinkovića.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>