Svet

Region

Džoni Dep ludi zbog Gvinet Paltrou: Ugušila ga svojim savetima i mudrovanjem!

Holivudske zvezde Gvinet Paltrou i Džoni Dep zajedno rade na filmu "Mordecai", a sudeći po napisima američkih medija, Depu će snimanje filma presesti, i to zbog dosadne koleginice.

Džoni Dep ludi zbog Gvinet Paltrou: Ugušila ga svojim savetima i mudrovanjem!



Holivudski veteran Džoni Dep nije očekivao da će mu snimanje filma "Mordecai" toliko teško pasti, i to ne zbog težine scenarija ili, pak, ekstremnih uslova u kojima se snima, već zbog koleginice Gvinet Paltrou, koja ga je naprosto ugušila svojim mudrovanjem.

Naime, kako pišu američki tabloidi, Gvinet svog kolegu Džonija dovodi do ludila neprestanim davanjem saveta, koje joj niko nije tražio. "Njeno prekomerno mešanje u sve i svašta prelazi granice prostojnosti. Ona prati Džonija bukvalno gde god da krene i stalno mu pametuje. Za sada, glumac se drži prostojnosti, te samo pokušava da izbegne druženje sa njom, jer je počela užasno da ga nervira. Međutim, Gvinet to očigledno ne primećuje", otkrio je anonimni izvor, inače bliak glumcima na setu.

Ipak, domišljati Džoni se dosetio kako da nadmudri dosadnu mu Gvinet! Sa kolegom Ijanom Mekgregorom, koji takođe pored njih igra u filmu "Mordecai", priča na francuskom jeziku pred Gvinet, kako bi sprečio da im se glumica meša u razgovor. "Kada se ujutru vide na setu Ijan i Džoni se pozdrave i porazgovaraju na francuskom, jer Gvinet ne govori taj jezik pa ne može da učestvuje u konverzaciji", otkrio je izvor Džonijevo tajno oružje.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>