Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković sakrio Ekremovu rakiju - Ne trezni se danima! (Video)

Ekrem Jevrić dobro je poznat kao farmer koji najviše voli da popije, a u poslednje to čini sve češće i sve više, te su zabrinuti farmeri rešili da sakriju alkohol od njega.

Farma 5: Ivan Marinković sakrio Ekremovu rakiju - Ne trezni se danima! (Video)



Ivan Marinković primetio je da se Ekrem Jevrić ne trezni već danima, te je rešio da sakrije bocu rakije koju je jutjub zvezdi donela Vesna Rivas.

Kad je video da nema pića, Ekrem je poludeo! Tražio je da mu se alkohol vrati i smesta stavi na sto, pa ga je onda Sara ubedila da je ona flašu slučajno razbila i da rakije više nema.

Onda se pobunila Jelena Golubović, nezadovoljna što se od Ekrema krije piće koje je on dobio na poklon. "Ti se sprdaš sa njim, i nemoj da se foliraš da si mu drug... Neće da dobije dak ja to ne kažem... a ne da opet pi*a po nama", rekao joj je Ivan Marinković.

Ipak, Jelena Golubović uporno je tvrdila da Ekrem, kad mu ona da, popije amo 2-3 čašice. "On pije samo kad je sa tobom", kazala je.

Onda se Sara iznervirala, pa pustila svoj čuveni glas: "Ajde da se opet ubije od alkohola, pa da opet pi*a po nama... najlakše je dati mualkohol, pa nek završi u urgentnom centru... ti stalno forsiraš - dajte mu da pije! A čovek se ne trezni, od juče samo pije, ništa jeo nije!"



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>