Region

Svet

Goga Sekulić u grču i suzama pričala o pokojnom suprugu: Držala sam ga za ruku kad je izdahnuo! (Foto)

Goga Sekulić, prvi put posle smrti supruga Igora Ramovića, rešila je da u televizijskoj emisiji "Dobro veče Srbijo" otvori dušu i progovori o svim detaljima tragedije kroz koju još uvek prolazi.

Goga Sekulić u grču i suzama pričala o pokojnom suprugu: Držala sam ga za ruku kad je izdahnuo! (Foto)



Goga Sekulić: Nemam više ni burmu, ni muža, samo papir koji kaže da sam bila udata
Pevačica Goga Sekulić gostovala je danas u emisiji "Dobro veče Srbijo", te voditeljki Jeleni Bačić Alimpić ispričala sve bolne detalje tragedije koja ju je zadesila kada je otkrila da njen suprug Igor Ramović boluje od neizlečive bolesti. Mučno saznanje došlo je samo nedelju dana nakon najsrećnijeg dana u njihovim životima, venčanja, a dva meseca kasnije Igor je preminuo.

"Meni je moj bol najteži... svadba, pa sahrana! Sva radost, sva ljubav, sve mi je uskraćeno! Sve vrema sam mislila doći će, zvaće, evo samo što se nije pojavio  na vratima", rekla je Goga o pokojnom Igoru od kojeg se, kako je kazala, od početka zabavljanja, pa do poslednjeg momenta, nije ni na tren razdvajala.



Goga je, sećajući se prvih dana po tragičnom saznanju da Igor boluje od kancera, rekla da se borila za njega do poslednjeg momenta, te kad su naši lekari digli ruke, spakovala se i sa suprugom otišla u Nemačku. "Na nemačkoj klinici tražili su nam depozit od 20.000 evra! Morala sam te pare da skupim za 48 sati... tražila sam od prijatelja pozajmice, ko koliko može da da... Onda je on primljen u bolnicu, a ja sam se preselila u najjeftiniji hotel koji sam našla", kazala je Goga.

Goga Sekulić: Snimiću pesmu koju je odabrao moj pokojni suprug!
"Posle mesec dana boravka na klinici, on se podigao duhom... imao je volje, pričali smo kako ćemo se po završetku svega preseliti u Cirih, otići u Ameriku na medeni mesec na koji nismo stigli. Onda, jednog dana pozvali su me iz bolnice i rekli da dođem što pre. Saopšili su mi da će Igor umreti tokom tog dana, eventualno noći", pričala je Goga.

Potom, na pitanje voditeljke da li je bila pored njega u tom momentu, Goga nije uspela da sadrži pribranost, te se rasplakala. U grču je jedva prozborila: "Držala sam ga za ruku kada je izdahnuo."



Goga Sekulić: Nikada neću preboleti Igora, patiću celog života!
"Samo je skrenuo glavu i iskrvario. Vrisnula sam. Onda mu se telo još jednom pomerilo, a doktori su mi rekli da mu je upravo tada duša napustila telo", sa bolom je pričala Goga Sekulić. "Tek što je sveštenik bio otišao narednog jutra, počeo je sledeći haos: trebalo je da se organizuje transport... te šta da mu se obuče... kakav kovčeg... i onda sebe zateknem u situaciji da na internetu biram mrtvački sanduk za muža za kojeg sam se udala samo dva meseca ranije", u grču je Goga pričala o mučnoj sudbini koja ju je zadesila.

Goga Sekulić ušla u prazan stan: Svekrva iznela sve stvari! (Foto)
Nakon što se pribrala, pevačica je kazala da će se sada posvetiti svojoj karijeri. "Moram da nastavim da radim, od toga živim. I ja moram da jedem, moram da plaćam račune", kazala je ona, i dodala da se na ružne komentare i priče koje je prate neće obazirati.

Ona je još dodala da ono što ne može da preboli jeste to što su burme nje i pokojnog Igora prodate. "Kada mi je svekrva rekla da je prodala naše burme kako bi poslala pare za lečenje, bio je to još jedan ogroman gubitak za trideset dana", rekla je Goga Sekulić, i dodala da se nije nadala da će se agonija, čak i posle svega nastaviti, aludirajući na medijski cirkus koji joj ne dozvoljava da muža oplakuje u miru.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>