Svet

Region

Kapetan Filips, Nebraska i Američka prevara pobrali nominacije za dodelu Zlatnog Globusa! (Foto)

Filmski studio "Sony Pictures" objavio je spisak svojih filmova koji su nominovani za narednu dodelu nagrade "Zlatni Globus", a evo i o kojim naslovima se radi. Sa svim ovim filmovima zasigurno ste već upoznati, jer je distributerska kuća "Tuck" već predstavila bioskopskoj publici u Srbiji, ali će i nastaviti da ih predstavlja 2014. godini.

Kapetan Filips, Nebraska i Američka prevara pobrali nominacije za dodelu Zlatnog Globusa! (Foto)



Prestižna filmska nagrada "Zlatni Globus" biće dodeljena 12. januara 2014. godne u Los Anđelesu po 71. put, a na listi filmova našli su se i Kapetan Filps koji je nominovan u četiri kategorije, za najbolji film u kategoriji drame, najbolju režiju, Tom Henks za njboljeg glavnog glumca i Barkhad Abdi u kategoriji najboljeg sporednog glumca.

Nominovana je i Američka prevara, koja ima čak sedam nominacija: Najbolji film u kategoriji mjuzikl ili komedija, Dejvid O. Rasel za najbolju režiju, Kristijan Bejl kao najbolji glumac i Ejmi Adams kao najbolja glumica u kategoriji mjuzikl ili komdedija. Zatim Bredli Kuper i Dženifer Lorens kao najbolji glumac i glumica u sporednoj ulozi i Erik Voren Singer i Dejvid O. Rasel koji su nominovani za najbolji scenario.

Među nominacijama našla se i "Nebraska" sa pet nominacija, a naći će se u konkurenciji sa "Američkom prevarom" kao najbolji film u kategoriji mjuzikl ili komedija, zatim Brus Dern kao najbolji glumac u ovoj kategoriji, najbolja glumica u sporednoj ulozi Džun Skuib i nagrada za najbolji scenario može pripasti Bobu Nelsonu.



Autor: M.P.
Foto: Tcuk

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

FilmTuck

Povezane vesti:


>