Region

Svet

Farma 5: Vajs o Ivanu - Goca Tržan je bila gazda u njihovoj kući! (Video)

Marijana Leontijević poveravala se Vajsu pričajući mu o Marku Vukotiću, a on je iskoristio priliku da malo potkači i Ivana Marinkovića.

Farma 5: Vajs o Ivanu - Goca Tržan je bila gazda u njihovoj kući! (Video)



Marijana Leontijević sada je našla Danimira Vajsa da mu poveravava svoje misli i muke sa Markom Vukotićem. Ona mu je pričala kako joj je bilo teško kada je Marko otišao u izolaciju, pa kako je strepila svaki put kada bi ga Ognjen prozvao subotom uveče, pa kako se starala da Marko ima šta da jede dok je u izolaciji... Vajs se malo čudio svemu tome, pa zaključio da Marko jeste dobar momak, i za njega najbolji na imanju, ali da se nimalo džentlmenski nije poneo prema njoj.

"A Ivan me je tog jutra, kad je Marko bio u izolaciji, baš napi***rao! Kao, zato što nisam oprala njemu tiganj, a on je gazda! A znao je da sam prala tanjir za Marka, pa je zato i poludeo", kazala je ona, a Vajs iskoristio priliku da napravi koju doskočicu na račun Marinkovića.

"Znaš zašto Ivan bira mlađe ribe? zato što hoće makar tako da ispadne dominantan", kazao je Vajs, a Marijana ga je prekidala, i nastavljala svoju priču o Marku. "Znam ja Gocu, ona je bila gazda u njihovoj kući", nije se puštao Vajs Ivana, a Marijana opet nije htela da čuje ni reč. "Dobro, dobro, nećemo sad o tome... slušaj...", te nastavljala da raspreda svoju priču o crnogorskom manekenu.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>