Region

Svet

Plesna grupa Dance Factory trijumfovala sa dva zlata na Svetskom prvenstvu u Poljskoj! (Foto)

Devojčice iz plesne grupe Dance Factory Beograd dominirale su na Svetskom prvenstvu u modernom plesu u Poljskoj, te se kući vraćaju sa čak dve osvojene zlatne medalje.

Plesna grupa Dance Factory trijumfovala sa dva zlata na Svetskom prvenstvu u Poljskoj! (Foto)



Plesna grupa Dance Factory Beograd zabeležila je neverovatan uspeh na Svetskom prvenstvu u modernom plesu u Poljskoj. Talentovane devojčice potpuno su dominirale u oštroj konkurenciji, te se svojim nenadmašnim plesačkim umećem izborile za čak dve zlatne medalje.

Priliku da nas učine ponosnim iskoristile su Lea Gracija Matejić i Maša Anić, koje su u kategoriji "Duo Modern Children" svojom koreografijom "Together" Srbiju učinile prvakom sveta. Za koreografiju talentovanih Lee Gracije i Maše, zadužene su bile Staša Stanković i Nataša Gvozdenović, a mlade plesačice su svojim lakim koracima lagano otplesale do prvog mesta, te svoju vanserijsku veštinu pretočile u zlato.



Lei Graciji Matejić i Maši Anić nije to jedino zlato koje će poneti kući. Naime, njih dve su se za još jedno prvo mesto izborile i u kategoriji "Small Group Modern", gde su u okviru sedmočlane plesne grupe odigrale koreografiju "Xylophone" i zabeležile još jedan trijumf.

Plesna grupa Dance Factory predstavlja Srbiju na Evropskom prvenstvu u Italiji
Inače, obe pobedničke koreografije osmislile su Staša Novaković i Nataša Gvozdenović, a mlade devojke, a sada i prvakinnje sveta, svojim umećem su ih učinile pobedničkim.

Iako plesna grupa Dance Factory Beograd postoji već nekoliko godina, ove izvanredne mlade dame napravile su medijski proboj učestovanjem u spotu benda "Svi na Pod" za pesmu "Barakuda". A posle trijumfa u Poljskoj, svaki dalji uspeh im je zagarantovan.

Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>