Region

Svet

Doris Dragović 14. februara u Areni na impozantnoj sceni sa muzičarima iz Srbije (Foto)

Na sceni sa Doris Dragović na koncertima u Kombank Areni 14. februara, i u Spensu 8. marta, nastupiće preko sto muzičara iz Srbije. Doris je izrazila želju da nastupi sa renomiranim izvođačima iz naše zemlje tako da će se, između ostalog, na bini naći veliki mešoviti hor, kao i solisti.

Doris Dragović 14. februara u Areni na impozantnoj sceni sa muzičarima iz Srbije (Foto)



Doris priprema još iznenađenja kojima će zasigurno obradovati ljubitelje njene muzike. Takođe, kao jedan od gostiju biće popularni tenor Ganni Gomulin koji se proslavio sjajnim saradnjama i nastupima sa velikim svetskim zvezdama, među kojima su Natalie Cole, Gloria Gaynor, Anna Oxa i dr. Zajedno sa Doris izvešće pesmu "Prayer/Molitva", koju izvode Celine Dion i Andrea Bocelli.



"Unapred se radujem i sa nestrpljenjem iščekujem nastupe 14. februara u Kombank Areni i 8. marta u Spensu i posebno mi je drago što padaju na ovako lepe datume. Posebno pozdravljam sve zaljubljene i one koji će to biti do mog koncerta.  Volela bih da se na mojim nastupima izrode neke nove ljubavi i učvrste stare", poručila je Doris Dragović povodom predstojećeg dolaska u našu zemlju.

U Kombank Areni 14. februara i Spensu, 8. marta, Doris Dragović pružiće izvrsnu interpretaciju praćenu odličnim muzičarima i podsetiti publiku na pesme kao što su "Željo moja", "Marija Magdalena", "Gabrijel", "Malo mi za sriću triba" i mnoge druge koje su obeležile njenu 30 godina dugu karijeru.



Ljubitelji dobre muzike Doris Dragović svrstavaju u zvezde čiji sjaj ne bledi i koje su uvek na vrhu, ali nikada nisu bile deo tipičnog estradnog sveta. Nakon velikog hita "Željo moja" sa kojim je predstavljala Jugoslaviju na pesmi Evrovizije 1986. godine, njena karijera išla je uzlaznim tokom. Ređale su se pesme i albumi koji su nosili etikete "zlatna", "dijamantska", "platinasta", velike turneje i koncerti.

Ulaznice za koncert u Kombank Areni koji će se održati 14. februara i koncert u Spensu, 8. marta, u prodaji su po cenama od 1500 do 2900 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>