Region

Svet

Danijelu Amidžić linčovali jer izgleda sjajno posle porođaja?! (Foto)

Supruga voditelja Ognjena Amidžića, Danijela, samo deset dana nakon porođaja pohvalila se fotografijom na društvenim mrežama, koja pokazuje da je lepa manekenka zadržala svoju predporođajnu liniju.

Danijelu Amidžić linčovali jer izgleda sjajno posle porođaja?! (Foto)



Ognjen Amidžić sa sinom: Prva fotografija voditelja kao ponosnog tate! (Foto)
Danijela Dimitrovska Amidžić porodila se pre dve nedelje, kada je na svet donela njeno i Ognjenovo prvo dete, sina Matiju. Već deset dana nakon porođaja Danijela je na društvenim mrežama pokazala da izgleda savršeno, te da se tokom trudnoće nije ugojila niti gram!

Naime, na Instagramu je sliku atraktivne Danijele objavila njena prijateljica, uz komentar: "Ovako izgleda žena 10 dana posle porođaja, kada se vrati na posao!"



Ognjen Amidžić proslavio rođenje sina: Matija liči na mene - još nema veliki nos, ali ima moje grimase! (Foto)
Međutim, u zemlji Srbiji se izgleda uspeh ne prašta, a ženska sujeta itekako ume da proradi, te je i Danijelin savršen izgled nakon porođaja bio i više no trn u oku sobom nezadovoljnih dama! Elem, na društvenim mrežama osvanuli su zlonamerni komentari na konto toga što se Danijela, gle skandala, nije ugojila tokom trudnoće! Valjda žena nije savesna majka ukoliko se tokom blagoslovenog stanja ne natrpava hranom i ne ugoji 25 kilograma?!

Uglavnom, gospođa Amidžić je zlim jezicima kulturno odgovorila. "Ne znam čemu linč?! Nisam prva, a ni poslednja žena koja se u trudnoći pridržavala saveta lekara i ugojila se taman onoliko koliko treba! Tako da je očekivano da sada izgledam ovako kako izgledam! Nije mi namera da bilo kome trljam svoj izgled na nos", napisala je novopečena mama na svom Tviteru.

A onda, nije bilo dovoljno da se Danijela napadne samo zbog toga što je sačuvala vitku liniju, već se prešlo i na to zašto ona, pobogu, radi, a porodila se pre samo mesec dana!? "Umesto da budeš sa svojim detetom, ti svoje vreme poklanjaš poslu, po mom mišljenju, ovo je preterivanje", glasio je jedan od komentara.

Šta reći... ne valja kad si mršav, ne valja kad si debeo... ćudi javnosti teško je udovoljiti!

Autor: T.I.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>