Region

Svet

Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac ipak nisu zakopale ratne sekire! Njihov zagrljaj izrežirao Saša Popović!

Iako se činilo da su stare rivalke Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik rešile da stave tačku na svoje neprijateljstvo, to se nije dogodile, te njih dve nastavljaju u starom duhu.

Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac ipak nisu zakopale ratne sekire! Njihov zagrljaj izrežirao Saša Popović!



Zorica Brunclik: Vesna Zmijanac je slala gangstere da Kemišu polome prste!
Snimanju novogodišnje emisije "Grand" prisustvovale su i Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac, te su svi iščekivali da vide kako će se njih dve pozdraviti, ako će se uopšte i pozdraviti, s obzirom na njihovo staro neprijateljstvo. Onda je pao i taj famozan zagrljaj, te su svi pomislili da su zvezde rešile da zakopaju ratnu sekiru. Ipak, sve je to bila šarada!

Naime, "Grandov" studio tokom snimanja programa za najluđu noć više je odisao atmosferom borilačkog ringa nego novogodišnjom veselošću. U jednom uglu je bila Vesna Zmijanac, a u drugom njena ljuta protivnica Zorica Brunclik.

Iako su pevačice, čiji sukob traje čak 28 godina, cele večeri bežale jedna od druge, na kraju su se ipak sastale, i to na sceni, pod režijom Saše Popovića. Zorica je pevala, a ostale kolege, među kojima je bila i Vesna, stajale su oko nje. U tom trenutku, Popović je Zmijančevoj dao instrukcije:

Zorica Brunclik i Vesna Zmijanac se pomirile! Pao zagrljaj!
"Vesna! Priđi Zorici! Zagrlite se", što je ona poslušala, neveselo doduše, a Zorica je nastavila da peva sa osmehom, zagrlivši Vesnu. Popović se našalio sa Vesninim bivšim a Zoričinim sadašnjim mužem, Kemišom: "Nemoj i tebe da pošaljem tamo!"

Vesna i Zorica su izdržale ta tri minuta zagrljene, ali Zmijanac nije mogla da se smiri na pauzi. Kratko je razgovarala sa Popovićem, da bi potom pokupila svoje stvari i napustila snimanje pre kraja. Na pitanje da prokomentariše Vesnin potez, Zorica je bila kratka: "Otišla? Nisam primetila", rekla je ona za "Blic".

Vesna Zmijanac nije bila dostupna za komentar, a što se Saše Popivića tiče - nikakve svađe nije bilo! "Vesna je do poslednjeg bloka otpevala svoje četiri pesme, posle čega je bila slobodna da ide kući, baš kao i ostali koji nisu pevali u poslednjem bloku", rekao je direktor "Granda".

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Blic/Z.Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>