Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Joksimović i Knez ugostili Bena Verina?! (Foto)

Ako vam se možda učinilo da je Željko Joksimović sledeći gostujući član žirija u šouu "Tvoje lice zvuči poznato", moraćemo da vas razuverimo.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Joksimović i Knez ugostili Bena Verina?! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati sledeće subote!
Ne, nije došlo do televizijskih transfera, i nije Željko Joksimović iz šoua "X Factor Adria" prešao u "Tvoje lice zvuči poznato"! "Željko" na slici zapravo je Boris Milivojević!

Ana Kokić objavila je na svom Tviter nalogu fotografiju na kojoj je sigurno niste prepoznali! Ona je ovaj "mali garavi" u sredini, odnosno legendarni glumac, plesač i zabavljač Ben Verin! Ana kao Ben ispozirala je sa svojim kolegama - Gocom Tržan u ulozi Kneza, i Borisom Milivojevićem koji je pljunuti Željko Joksimović.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Kada bi Šer imala noge Super Sneki, izgledala bi ovako! (Foto)
Boris Milivojević već se pokazao kao čarobnjak kada su transformacije u pitanju, a tako će očito biti i u subotu, kada nas očekuje još jedno sjajno veče uz VIP imitatore. Duhoviti glumac koji je svojim učešćem u ovom šouu osvojio srca mnogih, uvući će se u kožu Željka Joksimovića, a već na osnovu fotografije možemo da zaključimo da je i mimiku i gestikulaciju "laneta" skinuo do savršenstva.


Foto: ScreenShot Youtube, prva.rs

Ne sumnjamo da će Boris i ovog puta požnjeti sve pohvale i simpatije, te sa nestrpljenjem očekujemo subotu, i desetu po redu epizodu fenomenalnog "Tvoje lice zvuči poznato".

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>