Region

Svet

Goga Sekulić: Nemam više ni burmu, ni muža, samo papir koji kaže da sam bila udata

Goga Sekulić izbegavala je medije nakon što je njen suprug Igor Ramović preminuo samo dva meseca posle njihovog venčanja. Sada, kaže Goga, nema više niti muža, niti burmu, samo papir na kojem piše da je nekad bila udata.

Goga Sekulić: Nemam više ni burmu, ni muža, samo papir koji kaže da sam bila udata



Pevačica Goga Sekulić pojavila se na proslavi dobrog prijatelja i kuma njenog pokojnog supruga, te nije uspela da zaobiđe novinarsku ekipi emisije "Exkluziv".

Goga Sekulić: Igor mi je umro na rukama! (Foto)
"Došla sam da ispoštujem kuma, jer znam da bi Igor voleo da sam ovde", kazala je Goga. Ona je takođe priznala da je pogađaju priče koje kažu da "previše žali s obzirom na to da je tako kratko bila u braku". "Nema to veze da li si s nekim 10, 20 godina... Nama je najlepši deo prekinut... ljubav, strast, zajednički planovi", rekla je Goga.

Pevačica je takođe otkrila da je Igor bio u lošim odnosima sa svojim roditeljima, te da oni nisu ni znali kako im sin izgleda u tim poslednjim danima. "Uradiću sliku, pa ću im poslati da vide kako je izgledao". rekla je ona, i dodala da se najviše potresla kada je otkrila da su njihove venčane burme prodate: "Nemam više ni burme, ni muža... samo papir na kojem piše da sam bila udata..."

Goga Sekulić: Snimiću pesmu koju je odabrao moj pokojni suprug!
Što se tiče sudskog procesa koji vodi protiv bivše svekrve, Goga kaže da Igorova majka uopšte ne razume zbog čega je ona nju tužila. "Njoj valjda advokati nisu objasnili zbog čega se sudimo. Ona misli da ja želim stan, a to nije istina! To je bio stan Igorove bake, i on je na osnovu njega pozajmio pare za lečenje! Ja sam samo želela da se od dela novca od prodaje stana vrate dugovi za lečenje, a ona nek zadrži ostalo", kazala je Goga, i naglasila da samo želi da se ispoštuje dogovor i Igorova reč.

Naposletku, Goga je zaključila da je sve prepustla advokatima, a ona će se od sada posvetiti isključivo sebi, i žaliti za pokojnim suprugom.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>