Region

Svet

Ana Kokić na kalendaru Auto Bilda: Seksi crnka sa luksuznim oldtajmerima (Foto)

Ukoliko želite da vam 2014. godina bude u znaku Ane Kokić, to možete učiniti uz kalendar magazina "Auto Bild", za koji je pevačica sa oldtajmerima ispozirala za svaki mesec u godini!

Ana Kokić na kalendaru Auto Bilda: Seksi crnka sa luksuznim oldtajmerima (Foto)



Ana Kokić promenila frizuru! Više nije plavuša!
Najtiražniji domaći auto-magazin "Auto-Bild" izabrao je atraktivnu Anu Kokić kao zaštitno lice svog kalendara za 2014. godinu. Tom prilikom, Ana je ispozirala pored različitih oldtajmera, i to za svaki mesec u godini! Snimalo se na beogradskim lokacijama, a kalendar sa popularnom pevačicom promovisan je sinoć.

"Bilo je sjajno na snimanju. Prelepe haljine, automobili, odlična organizacija", rekla je Ana, i dodala da preferira sigurne automobile. "Ranije sam volela brzu vožnju, ali kako sam starija, tako više preferiram sigurne automobile", kazala je.


Foto: Blic/M.Mitrović

Inače, Ana, koja je od početka medijskog proboja bila plavuša, nedavno je promenila boju kose, te postala crnka. Na pitanje da li se bolje zabavlja kao plavuša ili crnka, ona se nasmejala, pa odgovorila: "Nisam još uvek uspela da se dovoljno zabavim kao crnka! Nedavno sam se ofarbala!"

Čitaoci "Auto Bilda" uz izdanje od 13. decembra mogu da dobiju kalendar po ceni od 199 dinara. Ali, u prodaji će biti i "Auto Bild" po redovnoj ceni za one koji ne žele kalendar.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>