Region

Svet

Džej poručio svom zetu: Adile, za mene si mrtav! Bolje da si mene udario nego moju ćerku!

Džej Ramadanovski ne može da se pomiri sa tim da je Adil Maksutović pretukao njegovu ćerku Anu. Jako je razočaran postupkom svog zeta i kaže da su njih dvojica završili bilo kakav odnos za sva vremena.

Džej poručio svom zetu: Adile, za mene si mrtav! Bolje da si mene udario nego moju ćerku!



Estrada reagovala zbog Adila Maksutovića: Marijana Mićić - Zabranila bih mu da se ikada pojavi na TV-u! (Foto)
"Već sam rekao da je sramota to što je uradio. Veoma sam razočaran. On je kod mene završio. Ne znam šta je mislio, da je Ana tikva bez korena? Da li je ovo kameno doba pa da na taj način moramo da rešavamo probleme? Svi znaju da sam ga bodrio i gledao kao svoje dete. Zaista nemam reči za sve to što se desilo. Bolje da je mene prebio. Da je na mene skočio, nekako bih mu i oprostio, ali kad je udario na nju, to neću nikad", rekao je Džej.

Džejeva ćerka Ana: Istina je da me je Adil pretukao! Više mu se ne vraćam!
On je prekinuo svaku komunikaciju sa sa zetom, koji je juče u prepodnevnim satima dao izjavu u policijskoj stanici u Borči o incidentu koji se dogodio u petak. Adil je negirao krivicu tvrdeći da nije tukao Anu, iako ona tvrdi da ju je brutalno prebio. "Nisam je udario, samo sam je odgurnuo i malo protresao", rekao je pevač i dodao:

"Posvađali smo se jer mi je Ana vređala majku. Rekao sam joj da prestane s tim i da joj nikad više ne padne na pamet da loše govori o njoj", ispričao je Maksutović. Svađa je postajala sve žučnija, pa se Adil iznervirao i uhvatio je za ramena i, kako on tvrdi, protresao je i odgurnuo. "Rekao je da nikada ne bi tukao svoju ženu", kaže izvor.

Adil Maksutović pretukao Džejevu ćerku! Ana završila u bolnici!
Ana Ramadanovski je usled stresa koji je pretrpela nakon što ju je muž pretukao ostala bez mleka kojim doji njihovog dvomesečnog sina. Tužilaštvo će danas na osnovu policijskog izveštaja o prikupljenim obaveštenjima odlučiti o pokretanju postupka protiv Adila Maksutovića. Ono bi, odmah po razmatranju izjava pevača i njegove supruge Ane, kao i priložene lekarske dokumentacije, moglo da pokrene istragu i kvalifikuje delo ili da traži dodatna obaveštenja. Adil je u petak, kad je prijavljen policiji, dobio prekršajnu prijavu.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>