Region

Svet

Farma 5: Farmeri izglasali - Zorica Marković najviše izmišlja!

Farmeri su, po nalogu Zadruge, glasali koji farmer najviše izmišlja na imanju, i ta nimalo laskava titula pripala je Zorici Marković.

Farma 5: Farmeri izglasali - Zorica Marković najviše izmišlja!



Farma 5: Marko Vukotić - Marijana je najveći lažov na imanju!
Edin Škorić i Jelena Jovanović solidarno su svoje glasove dali Zorici Marković, te kazali da su na svojoj koži osetili da ona naviše izmišlja od svih. Takođe, i Marijana je procenila da folkerka najviše izmišlja, kao i Ivan.

Markovićevoj je svoj glas dao, sasvim očekivano, Vajs, koje je ranije najavio da će pevačicu i tužiti zbog laži. "Ona je izmislila da sam bio na lečenju od narkomanije, i zbog toga će je sačekati tužba kad izađemo", kazao je denser, a Zorica mu je uzvraćala rečima: "Daću ti otpusnu listu". Očekivani je i to što je svoj glas Zorici dala i njena bivša drugarica Jelena Golubović. "Slagala je da smo brat i ja bili na lečenju, da su muškarci gasili pikavce na meni... slagala je za Šekija i njegove unuke... slagala je da sam ogovarala Romanu", nije mogla da se zaustavi sa nabrajanjem rediteljka.

Inače, Zoricu Marković jako je potreslo što su farmeri u tolikom broju nju izglasali za farmerku koja najviše izmišlja. "Drago mi je što sada znam kakvo mišljenje imate o meni... Kad vam se kaže istina u lice, to je za vas izmišljotina... svi ste vi sjajni, pošteni, i nikada ništa niste izmislili",  ozlojeđeno je govorila folkerka, a potom dodala da za nju najviše izmišlja Jelena Golubović. "Ona je sama izmišljotina", rekla je folkerka, i dodala da je ovo poslednji put da govori o dotičnoj.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>