Svet

Region

Adam Sendler najpreplaćeniji glumac!

Adam Sendler, zvezda američkih komedija, najpreplaćeniji je holivudski glumac prema pisanju magazina "Forbs". U prevodu: filmovi su mu debakl!

Adam Sendler najpreplaćeniji glumac!



Četrdesetsedmogodišnji glumac Adam Sendler, koji je svoju glumačku karijeru bazirao uglavnom na komičnim filmovima, proglašen je za najpreplaćenijeg glumca. U prevodu, ne donosi dovoljnu zaradu! Naime, prema pisanju magazina "Forbs", poslednja tri filma duhovitog glumca, na svaki dolar koji je on naplatio, vratila su u proseku 3,40 dolara.

Pre "kralja komedije", ovu ne baš laskavu titulu držao je glumac Edi Marfi, ali ga je sa trona ove godine skinuo Sendler.

Posle Sendlera, počasno drugo mesto zauzima Kerin Hejgl, koja je glumila u filmovima "Slatkiš i ubice" i "Prvi za lovu", sa zarađenih samo 3,50 dolara na svaki njeni, a treća pozicija pripala je Riz Viderspun. "Pravna plavuša" beleži prosečni povraćaj od 3,90 dolara za svaki svoj zarađeni.

Inače, ovu listu magazin "Forbs" sačinio je na osnovu analize zarade poslednje tri filma glumaca u poslednje tri godine.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>