Region

Svet

Region

Uroš Ćertić i Ivana Stamenković Sindi proslavili sedam meseci veze: Kaskader je okitio kristalima od 3.000 evra!

Uroš Ćertić i Ivana Stamenković Sindi proslavili su sedam meseci svoje veze, koju su započeli po izlasku iz rijalitija Veliki brat, a za ovu priliku kaskader je svoju devojku okitio kristalima vrednim 3.000 evra!

Uroš Ćertić i Ivana Stamenković Sindi proslavili sedam meseci veze: Kaskader je okitio kristalima od 3.000 evra!



Uroš Ćertić u krađi uživo! Leži na krovu džipa u pokretu! (Foto)
Zgodna Beograđanka je na poklon od svog dečka dobila prelepu "Svarovski" narukvicu iz limitirane kolekcije. Trenutno najangažovaniji srpski kaskader ne želi da priča o poklonu, ali ne krije emocije i za "Blic" priznaje da je Sindi sasvim osvojila njegovo srce. "Kako vreme prolazi sve smo bliži. Ivana je devojka koja mi se skroz uvukla pod kožu. Sedam meseci veze sa njom su kao najlepša bajka i rešili smo da je proslavimo na Kopaoniku u zimskoj idili", kaže Uroš.

Poklon koji je Ćertić dao Sindi kupljen je u Kijevu, što njoj predstavlja dokaz da je Uroš mislio na nju dok je snimao najskuplji ukrajinski film "The Devil Harvest", čiji budžet doseže 7,5 miliona dolara. "Prošlog meseca smo bili razdvojeni i iako sam snimao po ceo dan užasno teške kadrove, često sam mislio na nju", priznaje kaskader koji je u ovoj godini u svoju poslovnu biografiju upisao i saradnju sa Salmom Hajek i Pirsom Brosnanom.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>