Region

Svet

Izbačen sa Farme 5: Boris Stamenković napušta imanje, Kaća ga ispratila u suzama!

Večeras je na Farmi 5 došao red na duel između Edina Škorića i Borisa Stamenkovića, a u ovoj ljutoj borbi pobedio je bivši sportista Edin Škorić. Nakon što je maneken pobedio u duelu i osvojio dupliranje glasova, ipak je imao manji procenat i on je izbačen sa Farme.

Izbačen sa Farme 5: Boris Stamenković napušta imanje, Kaća ga ispratila u suzama!



Obojica duelista na Farmi su započeli ljubavnu vezu sa jednom farmerkom, Edin sa Jelenom Jovanović, a Boris sa Katarinom Grujić, pa obojica imaju dobar motiv da pobede u duelu i ostanu na Farmi. Boris Stamenković pobedio je u duelu i prvi skupio pet tačnih odgovora, a nakon što je Ognjen to objavio Boris je Katarini poslao poljubac, pa se može reći da je samo zbog nje spremao pitanja za duel.

Nakon što su Borisu duplirani glasovi, odnos je bio 51,77% prema 48,23%. Manji procenat glasova ipak je pripao Borisu Stamenković pa ga duel ipak nije spasio. Edin i Jelena odmah su počeli da se ljube kako bi proslavili ovu pobedu, a Boris je imao dva minuta da se pozdravi sa farmerima,

Katarina Grujić pokušavala je da zadrži suze i samo je nemo gledala kako se Boris pozdravlja sa svima, a onda je poslednja sišla kako bi se pozdravila sa manekenom i tada se i rasplakala kada mu se bacila u zagrljaj.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>