Region

Svet

Farma 5: Ognjen Amidžić Jeleni Golubović - Nadam se da će gledaoci moći da povežu šta pričaš!

Jelena Golubović i Ognjen Amidžić razgovarali su o njenoj svađi sa Zoricom Marković, a Jelena je iskoristila ovaj intervju kako bi rekla sve što joj leži na duši još od vremena kad je Čupo bio na Farmi.

Farma 5: Ognjen Amidžić Jeleni Golubović - Nadam se da će gledaoci moći da povežu šta pričaš!Jelena je pričala o razlozima za svađu, o svemu što joj je Zorica Marković rekla i prebacila, a onda je spomenula i Čupu, Šekija, Jelenu Jovanović, Edina i sve ostale farmere.

Naime, Jelena je objašnjavala i kako nema taktiku, kako joj nije jasno zašto su Edina i Jelenu Jovanović svi gledali kao jednu osobu kada su se delili štapići, a nju i Čupu nisu tako posmatrali. Kako niko ne spominje što je ona mesila hleb na početku i prala veš Čupi i Šekiju. Rekla je i da je na Farmu došla da bi radila, puna entuzijazma, ali ju je alergija sprečila u tome.

Jelena je ispričala mnogo toga u kratkom intervjuu, a Ognjen ga je završio rekavši: "Toliko sam informacija dobio od tebe sad za ovih deset minuta, da se nadam da će bar gledaoci povezati šta si sve ispričala".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>