Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković se napio, pa maltretirao farmere!

Ivan Marinković, kojeg mnogi farmeri optužuju da voli da popije i više no što treba, sinoć je izgleda opet preterao sa alkoholom, pa je maltretirao farmere.

Farma 5: Ivan Marinković se napio, pa maltretirao farmere!



Danas i nije najbolja atmosfera na imanju u Lisoviću. Em što su neispavani, jer su kasno legli, a Zadruga ih je probudila već u 9 sati ujutru, em su i pod tenzijom zbog sinoćnih dešavanja.

Naime, Kaća i Suzana su danas komentarisale Ivanovo sinoćno ponašanje. Kazale su kako se on napio, pa ih je sve izmaltretirao dernjavom i lupanjem vratima, pa im nije dao da spava do 5 sati ujutru.

Suzana se tada opet posvađala sa njim. Ona je njemu zamerila to što je sada "kao dobar sa Jelenom Golubović", a do juče ju je najstrašnije "pljuvao" i vređao. Njemu je to zasmetalo, pa se pravdao time kako se on samo sprda sa rediteljkom. I Katarina Grujić je ušla u konflikt sa njim, pa se obratila Sari Trajanović i rekla joj da bi morala da utiče na Ivana, i da ne sme da mu dopušta da im se tako obraća.

"To agresivno, alkoholno ponašanje neću više da tolerišem! Čist primitivizam! Cika, vriska... onako da izvređa Kaću... strašno", govorila je Suzana Simonidi, i dodala da je Ivan postao smešan. "Smešan lik, mnogo smešan lik... i onda stalno ponavlja kako se on bori za neku pravdu, kako je on iskren... ma beži bre", pričala je Suzana o svom nekada jako dobrom prijatelju.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>