Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković namerno saplela Jelenu Golubović?! Građani traže da se folkerka izbaci napolje! (Video)

Društvene mreže i forumi su se usijali od poruka zabrinutih građana! Oni su bacili pik na Zoricu Marković, te zahtevaju da se folkerka diskvalifikuje zbog fizičkog napada na Jelenu Golubović.

Farma 5: Zorica Marković namerno saplela Jelenu Golubović?! Građani traže da se folkerka izbaci napolje! (Video)



Zorica Marković očigledno je trn u oku mnogih fanova rijalitija Farma, koji su izrazili zabrinutost zbog toga što pevačica navodno "mnogo toga sebi dopušta" i mnogo toga "joj se gleda kroz prste".

Nedavno, tražili su njeno diskvalifikaciju jer je, kako navode, na nacionalnoj osnovi uvredila Jelenu Jovanović, što je prema pravilima rijalitija najstrožije zabranjeno. Sporna rečenica bila je "Klošarko, Romkinjo", koju je ona uputila mladoj Grand pevačici.

Najnovije čime se Markovićeva zamerila zabrinutim građanima jeste to što je pokušala da saplete Jelenu Golubović. Njih dve, otkad su stavile tačku na svoje prijateljstvo, ne prekidaju sa međusobnim prozivkama, te nakon najnovije svađe Zorica je išla za Jelenom u krug, i pokušala da je saplete! To je ocenjeno kao fizički napad, pa se traži Zoricina diskvalifikacija.

Pogledajte snimak koji prikazuje spornu situaciju, pa procenite sami da li su zahtevi za Zoricinu diskvalifikaciju opravdani:



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>