Region

Svet

Region

Kirsti Eli: Kada sam prvi put ušmrkala kokain, pomislila sam kako bih to mogla da radim do kraja života!

Holivudska glumica Kirsti Eli otvoreno je progovorila o svojoj nekadašnjoj zavisnosti od kokaina, te kazala da je bila toliko intenzivna da je mislila da će joj doći i glave.

Kirsti Eli: Kada sam prvi put ušmrkala kokain, pomislila sam kako bih to mogla da radim do kraja života!



Šezdesetjednogodišnja glumica Kirsti Eli javno je priznala da je u sebe ušmrkala kokaina dovoljno da ubije nekoliko ljudi. "Svaki put sam mislila da ću se predozirati. Na početku sam kokain uzimala s vremena na vreme... što bi se reklo, za vikend. Onda su moji vikendi postali trodnevni, pa četvorodnevni... i tako u nedogled", ispričala je Kirsti.

"Bilo je momenata kada bih ušmrkala kokain i onda samo sela, pa počela da ispipavam svoj puls - umirem, umirem, govorila bih u sebi! I ko bi onda uopšte nastavljao tako nešto da radi?! To je jednostvano zavisnost koja vam zarobi um", kazala je glumica.

Kirsti je priznala i da se kokainu odala nakon razvoda od supruga Boba Elija. "Razvela sam se kada sam imala 25 godina. Tada sam počela da se zabavljam sa jednim momkom koji se već drogirao, i jednostavno krenula sam i ja tim stopama", kaže glumica, i nastavlja: "Čula sam da te kokain čini srećnim, pa kada sam pala u depresiju nakon razvoda, posegla sam za drogom kako bih se "digla".

"Kada sam prvi put "povukla crtu" pomislila sam: O moj Bože! Ovo bih mogla da radim do kraja života", otvoreno je priznala Kirsti Eli.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>