Svet

Region

Pogledajte dirljivi video u čast tragično preminulog Pola Vokera (Video)

Na zvaničnom Youtube kanalu "Fast & Furious" objavljen je video snimak posvećen tragično stradalom Polu Vokeru, a sastoji se iz brojnih scena ovog filma u kom je Voker igrao glavnu ulogu.

Pogledajte dirljivi video u čast tragično preminulog Pola Vokera (Video)



Bijonse pevala za Pola Vokera: Posvetila mu pesmu I Will Always Love You (Video)
Pol Voker bio je sinonim za "Paklene ulice", a nakon saobraćajne nesreće koja ga je koštala života, sedmi nastavak ovog filma neće biti objavljen kako bi se sačuvala uspomena na glumca. Fanovi širom sveta kao i sama ekipa koja radi na filmu teško će preboleti njegov odlazak, a da je Pol Voker zaista osvojio srca svih koji su ga poznavali svedoči i video snimak objavljen na zvaničnom kanalu "Paklenih ulica" u čast njihovog glavnog lika.

Video koji je napravila filmska kuća "Universal" se sastoji iz isečaka u kojima se pojavljuje Pol Voker, nasmejan, ozbiljan, tužan, srećan... u svim raspoloženjima zajedno sa svojim kolegama. U opisu snimka piše da glumčeva porodica zaista ceni ljubav i podršku koja dolazi od strane njegovih fanova i prijatelja, ali i kolega, a evo i kako izgleda ovaj video posvećen tragično preminulom glumcu.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>