Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković Jeleni Golubović - Slepice, strpaću te u ludnicu! (Video)

Zorica Marković i Jelena Golubović više nisu prijateljice. Naprotiv. Njih dve sve se više svađaju, a nije isključeno ni da će neka od njihovih svađa prerasti i u fizički obračun.

Farma 5: Zorica Marković Jeleni Golubović - Slepice, strpaću te u ludnicu! (Video)



Jelena Golubović žalila se zbog otvorenog prozora, jer joj je bilo hladno! Naime, farmeri su otvorili prozore kako bi se spavaća soba provetrila od dima iz peći, a onda se rediteljka požalila na prozor, jer je "duvalo direktno u nju". U svemu tome, zakačila se sa Zoricom Marković.

"Sama si rekla da je potrebno 2-3 minuta da se proluftira, a prošlo je 5", žalila se Jelena, a Zorica joj je odgovorila da je provaljena posle 3 meseca. "Tvoja režija je propala", kazala je folkerka. Onda su njih dve terale inat jedna drugoj. Jelena bi zatvorila prozor, a Zorica otvorila.



Onda, je Jelena kazala da Zorica traži "intervju preko nje", pa se folkerka iznervirala. "Slepice, jedna... to što meni treba intervju preko tebe smradu, nećeš moći niti da jedeš niti da spavaš niti da pi**š, slepice", pretila je folkerka, pa onda dobacila ostalim farmerima "kako će je u "Lazu" strpati".



Potom je Jelena zapušila uši, pevala pesmicu, i išla u krug, dok ju je Zorica u stopu pratila.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>