Region

Svet

Farma 5: Baki Jelene Golubović pozlilo zbog napada na njenu unuku! Rijaliti je umalo koštao života!

Svakodnevne psovke i uvrede koje Jelena Golubović trpi na Farmi od ostalih učesnika rijalitija, dotukle su njenu baku, kojoj je zbog brige za unuku naglo pozlilo.

Farma 5: Baki Jelene Golubović pozlilo zbog napada na njenu unuku! Rijaliti je umalo koštao života!



Farma 5: Zorica Marković napala Jelenu Golubović! Novi kraj njihovog prijateljstva?!
Da farmeri znaju koliko njihove besomučne svađe pogađaju njihove porodice napolju, verovatno bi se više obuzdavali. Ovako, ne biju bitku samo oni na imanju u Lisoviću, već i njihovi najbliži, koji zbog silnog stresa imaju i teške zdravstvene probleme. Upravo to desilo se baki Jelene Golubović, za koju je rediteljka jako vezana. Naime, Jeleninoj baki je naglo pozlilo dok je gledala svoju unuku u svađi sa Zoricom Marković, te je morala da interveniše i Hitna pomoć.

Farma 5: Katarina Grujić opet nasrnula na Jelenu Golubović - Ubiću te od batina! (Video)
"Najnovija svađa između Jelene i Zorice Marković umalo je baku Caku je koštala života, jer je imala napad žuči i ne samo to, već joj je i pritasak naglo skočio, pa je intervenisala i lekarska ekipa. Sve je počelo prethodne večeri, kada su farmeri igrali Igru istine, u kojoj su skoro svi vređali njenu Golubovićevu, a gde je osetljiva bakica ovu igru previše primila k srcu, pa je naglo počela da se grči od jakih bolova, koji su bili praćeni mučninom i povraćanjem. Jak bol baka je osećala sa desne strane stomaka, a širio se prema desnoj lopatici i ramenu", otkrio j izvor za "Alo".

Farma 5: Katarina napala Jelenu Golubović - Kretenčino, ološu nevaspitani, zagorčaću ti život! (Video)
"Samo zahvaljujući brzoj intervenciji lekara baki je ukazana pomoć. Međutim, lekari su baka Caku upozorili da ne sme toliko da se nervira, jer bi u protivnom mogla da završi u bolnici sa većim posledicama. Pored redovne terapije koju je dobila, medicinsko osoblje izričito je zabranilo da gleda rijaliti, jer svaki stres za njene godine mogao bi biti poguban", kazao je izvor.

I Jelenina majka Svetlana potvrdila je ove navode. "Ona je sada, hvala bogu, dobro. Znate, ona je za Jelenu izuzetno vezana i sve što vidi na farmi teško podnosi. Stalno je pored televizora, gleda i plače", rekla je gospođa Golubović.

Inače, od kada je Jelena ušla na imanje u Lisović, njena baka je non-stop pod lekovima jer ne može da podnese nepravdu koja je upućena na račun njene unuke, a svakodnevno skrivanje Jelenine garderobe i seča obuće su je dodatno nasekirali jer zna da je u Lisoviću i te kako hladno.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Farma Promo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>