Svet

Region

Devojka Pola Vokera neutešna: Slomila je vest o tragičnoj smrti (Foto)

Tragična smrt Pola Vokera nije slomila samo njegovu ćerku Medou i prijatelje, a šokirala ljude širom sveta, već je očajnom učinila i glumčevu devojku Džasmin Pilčard-Gosnel, za koju rođaci kažu da je slomljena.

Devojka Pola Vokera neutešna: Slomila je vest o tragičnoj smrti (Foto)



Vin Dizel se dirljivom porukom oprostio od Pola Vokera na mestu njegove nesreće (Video)
Dugogodišnja devojka tragično preminulog glumca Pola Vokera, Džasmin Pilčard-Gosnel, slomljena je zbog pogibije svog momka. Ova dvadesettrogodišnjakinja je sa Vokerom počela da se zabavlja 2006. godine, kada je imala samo 16 godina. Razlika od čak 17 godina između njih dvoje nije ih sprečila da se zaljube. Iako su imali brojne uspone i padove, Pol i Džasmin su istrajali u tome da budu zajedno.

"Ovo su užasne i neočekivane vesti. Njena majka je uz nju", kazali su rođaci devojke preminulog glumca.



Ćerka Pola Vokera: Tata, ti si moj heroj! Zauvek ćeš biti u mom srcu! (Foto)
Džasmin, inače studentkinja iz Santa Barbare, trebalo je da postane i maćeha Polovoj ćerki, od koje je starija samo 9 godina. Njih dve su se odlično slagale, te se ćerka Medou preselila kod svog oca početkom godine, iako je celo detinjstvo provela sa majkom Rebekom MekBrejn. "Pol se izuzetno radovao tome što će više vremena provoditi sa Medou. Bio je srećniji no što možete da zamislite. Ona je bila ljubav njegovog života, i Pol je bio zaista izvanredan otac", ispričao je porodični prijatelj.

Nedavni Dan zahvalnosti Pol Voker je proveo sa svojm ćerkom i prijateljima. Nakon toga je trabalo da se vrati u Atlantu kako bi nastavio snimanje sedmog nastavka filma "Paklene ulice". Ali, nije uspeo.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>