Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Nenad Knežević Knez ili Meri Džej Blajdž?! (Foto)

Nenad Knežević Knez se u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" nebrojeno puta pokazao kao sjajan imitator, a dokazao je i da mu uskakanje u žensku kožu nije nikakav problem!

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Nenad Knežević Knez ili Meri Džej Blajdž?! (Foto)



Već smo navikli na fantastične izvedbe VIP imitatora u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato". Takođe, navikli smo i da Kneza vidimo u najrazličitijim ulogama i žanrovima. Ali, ono što uvek nasmeje do suza, jeste kada Knez obuče najlon čarape i stane na visoke potpetice!

Nenad Knežević Knez je toliko puta glumio ženu, da su se mnogi šalili na njegov račun, pa mu govorili da će zaboraviti kako je to biti muškarac. A i on je priznao da je tek sada otkrio koliko je ženama zapravo teško, te da im skida kapu!



U sledećoj epizodi spektakularnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" popularni pevač će opet stati na štikle, i to kao tamnoputa R&B diva, američka pevačica Meri Džej Blajdž! Sudeći po fotografijama, verujemo da će u ovoj transformaciji Knez prevazići sebe. Frizura, pune usne, seksi, provida bluza i izazovni grudnjak... sve je spremno, i šou može da počne!

Autuor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>