Region

Svet

Filip Panajotović: Stanija i ja se i dalje volimo, ali nam nije išlo!

Nakon što su Filip Panajotović i Stanija Dobrojević raskinuli ponovo su se našli u samom centru pažnje, a maneken otkriva zašto su raskinuli i kako će se to odraziti na njegov život.

Filip Panajotović: Stanija i ja se i dalje volimo, ali nam nije išlo!



Naime, on kaže da više nije želeo da glumi ljubomornog dečka Stanije Dobrojević, jer on ima i svoju karijeru, pa sada želi da pokaže ko je Filip Panajotović i da nije samo ljubomorni dečko kakvim ga većina smatra.

Filip Panajotović: Ne pokušavajte da izvučete od mene ništa loše o Staniji!
"Stanija i ja se i dalje volimo, ali nije više išlo onako. Hteo sam sebe da finansijski obezbedim i da stanem na noge, da više gledam svoju karijeru, jer sam se previše uneo u vezu. Počeli su da me povezuju samo sa tim", kaže Filip i dodaje da će Stanija imati veću zaradu od njega prouzrokovano raskidom.

"Nismo ni ona ni ja raskinuli da bismo profitirali, samo kažem da će njoj biti bolje. Radiću svuda gde mogu da pokažem da sam ja Filip Panajotović, kulturan dečko koji ima svoj posao i karijeru, a ne neki ljubomorni lik iz Farme", kaže Panajotović i dodaje da se izvinjava svim fanovima koji su se raspitivali o njihovoj vezi, jer nije na vreme odgovarao na njihove poruke.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>