Svet

Region

Sedmi nastavak Paklenih ulica u čast Pola Vokera (Foto)

Sedmi nastavak akcionog filma "Paklene ulice" (Fast and Furious) biće posvećen tragično nastradalom glumcu Polu Vokeru (40), čije adrenalinske scene je publika zajedno sa njim proživljavala u prethodnim delovima.

Sedmi nastavak Paklenih ulica u čast Pola Vokera (Foto)



Pol Voker poginuo u saobraćajnoj nesreći (Video)
Sedmi nastavak sada već kultnih "Paklenih ulica" uveliko se snima, a nakon pogibije jednog od glavnih junaka Pola Vokera, postavlja se pitanje hoće li njegova realizacija imati smisla. Ipak, sedmi deo biće posvećen stradalom glumcu koji je glumio u pet od šest nastavaka i premijerno će biti prikazan u julu 2014. godine, prenose američki mediji.

"Neki ljudi iz produkcije i dalje ne znaju za ovu veliku tragediju jer su u toku praznici. Jedino što nije toliko tragično u celoj situaciji je što snimanje filma nećemo prekinuti, već ćemo nastaviti sa realizacijom Polu u čast", rečeno je iz produkcije filma.



Ćerka Pola Vokera: Tata, ti si moj heroj! Zauvek ćeš biti u mom srcu! (Foto)
Podsetimo, američki glumac Pol Voker poginuo je pri povratku sa događaja njegove humanitarne organizacije posvećenog stradalima od tajfuna na Filipinima, kojem je prisustvovala i njegova 15-godišnja ćerka Medou koju je dobio u 25. godini sa tadašnjom devojkom Rebekom Mekbrejn i sa kojom je tek nedavno započeo zajednički život želeći da nadoknadi propušteno vreme i posveti se ulozi oca.



Poslednji trenuci Pola Vokera pre saobraćajne nesreće (Video)
Nažalost, život je izgubio 30. novembra na mestu suvozača u Poršeu GT. Voleo je adrenalin, a sve je češća rečenica da je "živeo brzo i poginuo brzo".

Glumac i vozač poginuli su na licu mesta, kada je vozač potpuno izgubio kontrolu i zakucao se u banderu nakon čega je automobil eksplodirao.



Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>